18.12.2007. / 15:10

Autor: Martina Čizmić

BOŽIĆNO IZNENAĐENJE

Bandić novinarima darovao Gradonačelnikov med

"Redovito uzimanje Gradonačelnikovog meda smanjuje dnevnu količinu napetosti i stresa, vraća dobro raspoloženje, optimizam i samopouzdanje", piše u Osobinama proizvoda

Na domjenku upriličenom nakon sjednice Gradskog poglavarstva, gradonačelnik Zagreba Milan Bandić okupljenim je novinarima koji prate rad Poglavarstva pripremio malo iznenađenje. U blagdanskom duhu podijelio im je poklone koji su novinare oduševili.

U vrećici se tako našla čaša sa natpisom Zagrebačka voda (koje su se pojavile u Poglavarstvu prije otprilike tri tjedna) te Gradonačelnikov med, koji se ne može naći u prodaji jer je izvrcan u ograničenom broju.

Gradonačelnik je prokomentirao da je to med iz njegovih košnica koje svakodnevno posjećuje te kako se ne boji uboda pčela. Također najavio je, u šali, kako će sljedeće godine tražiti poticaj.

A da je med posebno namjenjen novinarima najbolje govori deklaracija koja se nalazi na stražnjoj strani staklenke.

Uputstvo za upotrebu:Zbog činenice da je proizveden u Sedmoj izbornoj jedinici na lokaciji Slava Gora, na 425 m nadmorske visine Gradonačelnikov med iznimne je kvalitete i potentnosti.
Ovaj proizvod treba uzimati tri puta dnevno po jednu malu žličicu.
Neposredno nakon uzimanja popiti 2 dl zagrebačke vode.

Osobine proizvoda
Redovito uzimanje Gradonačelnikovog meda smanjuje dnevnu količinu napetosti i stresa, vraća dobro raspoloženje, optimizam i samopouzdanje.
VAŽNO je napomenuti da je terapeutski učinak višestruko pojačan ako se koristi isključivo s originalnom zagrebačkom vodom iz jednog od 14 vodocrpilišta grada Zagreba. Neka ispitivanja, naime, pokazuju da upravo zagrebačka voda ima posebne sastojke koji aktiviraju slobodne radikale iz MEDA, to proizvodi stanje potpune duhovne ravnoteže i opuštenosti.
Sportskim novinarima ovaj proizvod pomaže da s manje žuči pišu o zagrebačkim, posebno Dinamovim dosezima.
Medijskim djelatnicima koji prate gradske projekte i rad Gradske uprave otvara analitičke i istraživačke horizonte.
Gradonačelnikov med provjereno proizvodi stanje duha u kojem se Zagreb voli čak i nešto više nego što je to normalno.
Godina proizvodnje: neponovljiva 2007.

Proizvođač: Milan Bandić

Vezane vijesti

Strani novinari u obilasku tzv. europske Amazone

Strani novinari u obilasku tzv. europske Amazone

Dvadesetdvoje novinara iz devet europskih zemalja i Hrvatske danas je u organizaciji svjetske nevladine organizacije za zaštitu prirode WWF počelo… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika