19.12.2007. / 15:39

Autor: Marko Biočina

I-mate je renomirani svjetski proizvođač pametnih mobilnih telefonaI-mate je renomirani svjetski proizvođač pametnih mobilnih telefonaZahvaljujući zagrebačkoj tvrtki Chipoteka na hrvatsko su tržište stigli ekskluzivni zastupnik i-mate smartphone uređaji. Radi se o renomiranom proizvođaču pametnih mobilnih telefona.

Tvrtka je osnovana, ne tako davne 2001. godine u Dubaiju, i od tada bilježi same uspjehe na svjetskom tržištu. Ovi sve popularniji uređaji, čije vrijeme tek dolazi, u sebi ujedinjuju više različitih funkcija, odnosno može se reći da su oni više uređaja u jednom kućištu. Ukratko, imaju mogućnosti mobitela, ručnih računala, digitalnih fotoaparata, a u posljednje vrijeme sve više i GPS-a, koji postaju sve popularniji i rašireniji. Zbog ovakvih mogućnosti i svestranosti, prava popularnost ovih uređaja tek se očekuje, a očekuje se i da će u veliko mjeri zamijeniti sve uređaje čije funkcije u sebi sadrže.

i-mate u svojoj ponudi ima dvije osnovne serije uređaja, JAMA i ULTIMATE, od kojih svaka sadrži nekoliko modela različitih karakteristika. Serija JAMA namijenjena je za manje zahtjevne korisnike, koji ipak žele imati neke od naprednih funkcija na svojim uređajima zajedno s operativnim sustavom MS Windows Mobile i pripadajućim programima. Serija ULTIMATE predstavlja vrhunac ponude i integraciju najnaprednijih i najnovijih tehnologija koje se na današnjem tržištu mogu pronaći.

Fotogalerija

  • I-mate je renomirani svjetski proizvođač pametnih mobilnih telefona

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika