27.12.2007. / 13:08

Autor: Ružica Đukić

Extra zona

Vedran Lovrenčić, pobjednik Big Brothera: "Sad sam spreman za brak"

Dvadesetčetverogodišnji konobar iz Slavonskog Broda i ovogodišnji pobjednik "Big Brothera" za Extru otkriva je li se u BB kući zaljubio, kako je tijekom zadnja tri mjeseca prebolio bivšu ljubav te priznaje da je otvoren za nastavak veze sa svojom donedavnom sustanarkom Tessom

Dvadesetčetverogodišnji Vedran Lovrenčić iz Slavonskog Broda najveće je iznenađenje ovogodišnje sezone reality-showa "Big Brother". Iako nije bio favorit, niti se svojim ponašanjem pretjerano isticao među stanarima, osvojio je glavnu nagradu od milijun i pet tisuća kuna. U finalu, koje je na opće iznenađenje gledatelja prvi napustio Arsen, a potom i Krešimir, Vedran je ostao u samoj završnici showa. Uz Maju-Paolu, za koju su mnogi nagađali kako bi baš ona mogla biti prva žena koja će u četiri sezone prikazivanja "Big Brothera" postati pobjednica, Vedran je izišao među navijače. Samo nešto više od dva posto glasova gledatelja presudilo je da upravo on, Vedran Lovrenčić, konobar iz Slavonskog Broda, postane pobjednik.
EXTRA: Što smatrate presudnim za to što ste baš vi dobili najviše glasova gledatelja i pobijedili?
- Za trajanja "Big Brothera", čak i u vrijeme kad bih bio nominiran, a ne bih ispao, mislio sam da je to zbog toga što dižem atmosferu. Pozitiva, optimizam. Gledao sam te neke svoje pozitivne strane i mislio sam: "Ok, to je presudilo da nisam izbačen." A ovo sad u finalu - ne znam. Bila je stvarno mala razlika, samo 2 %. Maja je kvalitetna djevojka, ima svoje vrline. Vrijedna je, izdržljiva, susretljiva. Super je cura. I da je ona pobijedila, bilo bi to zasluženo. Ne znam što je presudilo kod mene jer sam taj posljednji tjedan imao osjećaj da sam totalno pao. Tessa je otišla van i, iskreno, baš mi je falila. Skroz sam se naviknuo na nju.
EXTRA: Znači li to da ste se, pored osvajanja milijun kuna, u BB kući i zaljubili?
- Nije to zaljubljenost, sviđa mi se. Djevojka mi je simpatična. Ne mogu reći da sam zaljubljen u nju jer su osjećaji u BB kući puno drugačiji nego vani. Sve je jače - sve emocije, i pozitivne i negativne. To je neusporedivo s normalnim životom. Znam da je Tessa dobra osoba i stvarno mi je bila interesantna; te njezine promjene raspoloženja. To mi je bilo fascinantno, nisam mogao vjerovati da netko može tako mijenjati raspoloženja. Sreli smo se na partyju u Saloonu i sve je super. Rekla je da sam ja njoj nedostajao, ona je meni nedostajala. A sad, što će dalje biti - stvarno ne znam. Sve je otvoreno, neću sad glumiti nekog macho-tipa. U najmanju ćemo ruku biti prijatelji, a ako se zaljubim u nju i nešto bude od nas - daj Bože...
EXTRA: Jeste li spremni skrasiti se s njome ako započnete vezu? Oženiti se?
- Bože dragi, ja bih to volio. Ako shvatim da je to ljubav mog života, apsolutno.
EXTRA: Jedan ste od rijetkih muškaraca iz Big Brother kuće, ali i općenito, koji tako otvoreno priznaje svoje osjećaje i iskreno razgovara.
- I inače sam otvoren i iskren u svemu. Čak su me u BB kući nekoliko puta stanari otvoreno opominjali: "Nemoj, Veki, tako otvoreno pričati neke stvari." A što ću? Svatko u životu ima i pozitivnih i negativnih stvari. Toga se ne treba sramiti. To je život, i usponi i padovi. A tako gledam i na osjećaje. Zašto bih skrivao ako mi se netko sviđa.
EXTRA: Kažete da svatko ima neke negativne strane. Koje su vaše?
- Nekad mi zna nešto pretjerano izletjeti, čisto da bih rekao nešto smiješno. Kasnije shvatim da sam rekao neku glupost ili da sam pretjerao sa šalama. To je sve zato što mi nasmijati nekoga pričinjava veliko zadovoljstvo.
EXTRA: Za vrijeme vašeg boravka u Big Brother kući, o vama se nije puno pisalo. Postoje li neke stvari za koje ste se bojali da bi mogle izići u javnost?
- Nisam tajnovit, ali jedina stvar zbog koje sam bio napet kad sam ulazio bila je bivša veza. S tom sam djevojkom bio tri godine, prekinuli smo u petom mjesecu. Ušao sam u kuću početkom devetog mjeseca, tako da mi je sve to bilo dosta svježe. Još smo imali neke sastanke i nije još bilo sasvim gotovo. Ipak je ta veza trajala tri godine i ne možeš samo tako odlučiti da je kraj. Bila je to stvarno ozbiljna veza. Čak sam nam novcem koji mi je tata dao od ostavštine pokojnog djeda kupio zemljište za kuću. Kao neki naš početak. To je sve dokaz koliko sam ozbiljnom smatrao našu vezu. Evo i još jedan - prijašnjih se godina nisam prijavio u "Big Brother" baš zbog veze s njom. Ne bih bio svoj. U BB kući bi bio zatvoren, povučen. Ako bi mi došlo da nekog iz šale udarim po guzi, mislio bih: "Sad to gledaju njezini roditelji, ja to ne smijem napraviti." Ne bih bio prirodan. Bio bih suzdržan i pazio što govorim.
EXTRA: Zašto ste prekinuli tu vezu ako je bila tako ozbiljna kao što govorite?
- Nije bila iskrena prema meni, a to sam uvijek forsirao kao temelj svake veze. Reci mi kako stvari stoje, što god bilo. Nije bila riječ o klasičnoj prevari nego o dopisivanju. Početak prevare, sve meni iza leđa. To me jako pogodilo.
EXTRA: Kako ste to primijetili?
- Promijenila je raspoloženje. Ponašala se drugačije. Veza nam je naglo krenula prema dolje. Nisam znao razlog, ali sam pretpostavio da je nešto takvo i naposljetku sam u njezinu mobitelu pročitao svakakve poruke.
EXTRA: Što je pisalo u tim porukama?
- I meni se ljubi i tako dalje. Iz tih se poruka moglo svašta vidjeti. Ona je meni poslije objašnjavala da to nije bilo ništa. Da mi je odmah to rekla, prešao bih preko toga sto posto jer sam je toliko jako volio. U vrijeme kad sam ulazio u BB kuću još sam uvijek bio zaljubljen. Glava mi je bila puna svega. Znao sam da je neću vidjeti 3 mjeseca i tko zna što će se sve dogoditi u to vrijeme, ali s vremenom se to promijenilo. Prebolio sam je.

Više u novoj Extri...

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika