08.01.2008. / 13:18

Autor: Nikolina Škunca

Extra zona

Manekenka Petra Maroja - nova djevojka Romana Majetića

Već mjesec dana nova djevojka suvlasnika produkcijske kuće AVA Romana Majetića je zadarska manekenka Petra Maroja, a nedugo prije nego što su prohodali ona je prekinula dugogodišnju vezu

Producent i suvlasnik produkcijske kuće AVA Roman Majetić, nakon prekida trogodišnje veze s glumicom i scenaristicom Jelenom Veljačom, ponovno ljubi. Kako doznajemo, riječ je o zadarskoj manekenki Petri Maroji, s kojom je u vezi mjesec dana. U prošlotjednom intervjuu za Story Majetić je, na pitanje je li istina da je u vezi s Petrom Marojom, rekao: “Rekao sam da ima netko u mojem životu s kime mi je jako lijepo. Stvarno sam sretan zbog toga jer nisam to ni tražio, niti sam se tome nadao, niti to očekivao. Ni više, ni manje. Nemojte me sada pitati ni tko je ni što je.”
Petra Maroja, 25-godišnja zadarska manekenka, i producent Roman Majetić upoznali su se u klubu Ritz, u kojem je Petra, otkad je klub otvoren, neko vrijeme radila kao voditeljica za odnose s javnošću. Poznato je kako je Majetić upravo u Ritzu imao rezerviran separe. Prije veze s Petrom Marojom, Majetić je navodno bio u vezi i s Petrom Ivić, koja se svojedobno fotografirala za hrvatski Playboy i s Nives Drpić na RTL-u vodila erotsku emisiju “Vladarice Playboyeva carstva”. Majetić i Petra Ivić upoznali su se u zagrebačkom klubu Gallery, a zanimljivo je kako je u taj klub često zalazila i Petra Maroja. Nakon prekida s Jelenom Veljačom, Majetić je u intervjuu za Story rekao kako je s njom, kao i s bivšom suprugom Ivanom Leom Korejzl s kojom ima sina Krstu, ostao u dobrim odnosima. U istom je intervjuu rekao kako je za bivšu djevojku Jelenu Veljaču jako zabrinut te kako je od nje doznao za njezinu novu vezu s glumcem Jankom Popovićem Volarićem. “Doznao sam to od nje, kao što će i ona od mene doznati sve važno u mojem životu. Trenutačno sam, iskreno, dosta zabrinut za nju, no drago mi je ako je netko zabavlja. Kad nekome do koga ti je stalo napraviš nešto loše ili pogriješiš, onda imaš osjećaj odgovornosti za ono što će se s njim događati, kako će ići njegov život.”
Petra Maroja manekenstvom se bavi zadnjih dvanaest godina, otkako je kao 13-godišnjakinja pobijedila na izboru za Miss osnovnih škola. Nakon toga upisala se na manekenski tečaj u zadarskoj modnoj agenciji Colors Ane Gojanović, u kojoj je davnih dana bila i najpoznatija hrvatska manekenka Korina Longin. Do danas je snimila modne priloge za časopise u Milanu i Parizu, a najveći su joj uspjesi, kako je uvijek isticala, modne revije za Gucci, Yamamoto i Davida Vincenta. Početkom studenoga, Petra Maroja boravila je i u Las Vegasu gdje je na svjetskom sajmu mode Project Las Vegas nosila modne revije za američke modne marke Ed Hardy i Smet te dizajnera Christiana Audigiera. U intervjuu koji je dala za Extru u svibnju 2006. godine, Petra Maroja rekla je kako joj na mnogobrojnim putovanjima najviše nedostaje dečko Filip Antonioli, s kojim je bila u vezi tri godine. Prije nešto više od mjesec dana, Petra je ostavila Filipa Antoniolija, iselila se iz stana u kojem su zajedno živjeli te iznajmila vlastiti. U isto je vrijeme započela vezu s Romanom Majetićem, s kojim je nedavno bila i u Beogradu.

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika