17.01.2008. / 14:16

Autor: Sandra Županić

GRADNJA STADIONA

Tri moguće lokacije za gradnju novog stadiona

Bandić je također naglasio da je Stara loza najmanje vjerojatna lokacija za novi stadion jer je to vodocrpilišno područje

Zagrebačke gradske vlast, u slučaju gradnje novog stadiona za Dinamo, razmatraju tri moguće lokacije – na području Kajzerice, na Laništu i na Jankomiru na dijelu Stara loza.

Moguće alternativne lokacije na današnjoj je sjednici Gradskog poglavarstva iznio zagrebački gradonačelnik Milan Bandić te za idući tjedan najavio tiskovnu konferenciju na kojoj će Slavko Dakić, pročelnik Gradskog ureda za strategijsko planiranje, predstaviti sve detalje. Bandić je također naglasio da je Stara loza najmanje vjerojatna lokacija za novi stadion jer je to vodocrpilišno područje.

Prema Bandićevim najavama o gradnji novog stadiona na novoj lokaciji ili preuređenju postojećeg u Maksimiru konačnu odluku donijeti će na referendumu građani Zagreba.

Vezane vijesti

Bandićevi milijuni za stadion ipak Dinamu

Bandićevi milijuni za stadion ipak Dinamu

Već ovog ljeta, unatoč manjku u proračunu, Milan Bandić je odlučio uložiti dodatnih 30 milijuna u sjevernu tribinu stadiona Maksimir. Time će gradsko… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika