17.01.2008. / 14:53

Autor: Marijana Zrinjski, Nina Tomljanović

SJEDNICA VLADE

Zlatko Mehun postao glasnogovornik Vlade

Zlatko Mehun, dosadašnji glasnogovornik MUP-a danas je na sjednici Vlade imenovan novim glasnogovornikom Vlade i predstojnikom Ureda za odnose s javnošću.

Katarina Fuček zamijent će predstojnicu premijerova Ureda, Biancu Matković koja je odstupila dužnosti i postala nova državna tajnica u Ministarstvu vanjskih poslova i europskih integracija za politička pitanja. Miroslava Kovačevića, državnog tajnika u Središnjem državnom uredu za e-Hrvatsku zamijent će Igor Lučić.

Maček: "99 posto kritika na moj rad bile su opravdane"

Na prvoj sjednici Vlade prisutan je bio i njezin bivši glasnogovornik Ratko Maček koji se zahvalio novinarima na objektivnom i profesionalnom praćenju rada Vlade. "Hvala vam i na kritikama koje su u 99 posto slučajeva bile opravdane, jer ste vi novinari savjest demokracije, kazao je Ratko Maček koji odlazi u agenciju za politički marketing.

Na imenovanje Zlatka Mehuna kao novog glasnogovornika, Maček je kazao da s obzirom na njegovo novinarsko i glasnogovorničko iskustvo, da to znači nastavak dobre suradnje s medijima.

Vezane vijesti

Kriminalisti u 'Mea Mediji' zbog Mačeka?

Kriminalisti u 'Mea Mediji' zbog Mačeka?

Varaždinska policija na temelju naloga Općinskoga državnog odvjetništva u Varaždinu provodi kriminalističku istragu u vezi s povredom prava na rad… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika