28.01.2008. / 17:32

Autor: Igor Ćutuk

SPLIT

Cvikov diler pronađen mrtav

Posljednji s Uskokove liste od šesnaestero optuženih za sudjelovanje s Jakšom Cvitanovićem Cvikom u organiziranoj preprodaji heroina pronađen je jutros mrtav u jednom apartmanu u Splitu, a uzrok smrti najvjerojatnije je predoziranje

Velolučanin Goran Novak, u javnosti poznatiji kao jedan od dilera Jakše Cvitanovića Cvika, pronađen je jutros mrtav u jednom apartmanu u Splitu. Pretpostavlja se da je umro od predoziranja heroinom.

Tijelo tridesettrogodišnjeg Cvikova ortaka jutros oko 8,30 sati pronašao je njegov prijatelj Darko M. On je s Novakom jučer doputovao u Split i unajmio apartman u najužem središtu grada, u Toću u blizini Zlodrinih poljana.

Kada je jutros shvatio da Novak ne pokazuje znakove života, vlasnika apartmana pozvao je i obavijestio ga da su sinoć prije spavanja uzeli heroin.Policija je o njegovoj smrti doznala tek oko 9,30 sati, nakon što je na poziv vlasnika apartmana stigla Hitna pomoć koja je ustanovila Novakovu smrt.

Policijskim je očevidom utvrđeno da nema tragova nasilne smrti, a tijelo je odvezeno na obdukciju u KBC Split. Vlasnik apartmana nije želio razgovarati s novinarima o smrti svoga gosta.

Goran Novak bio je posljednji s Uskokove liste od šesnaestero optuženih koje se tereti da su s Korčulanskim dilerom Jakšom Cvitanovićem Cvikom od 2003. do 2006. godine sudjelovali u organiziranoj preprodaji heroina vrijednog više od 7 milijuna kuna. Bio je jedan od manjih Cvikovih dilera s dna organizirane mreže Jakše Cvitanovića Cvika koji je ustrojio mrežu dilera heroina.

Vezane vijesti

Krivotvoritelj Gotovinine putovnice osuđen zbog krijumčarenja droge

Krivotvoritelj Gotovinine putovnice osuđen zbog krijumčarenja droge

Franjo Katavić, krivotvoritelj putovnice kojom se u bijegu koristio general Ante Gotovina, danas je na zagrebačkom Županijskom sudu nepravomoćno… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika