25.02.2008. / 15:10

Autor: Branka Prica

Extra zona

Tajno vjenčanje Dolores Lambaše za Franu Lasića

26-godišnja glumica Dolores Lambaša navodno se u petak tajno udala za 27 godina starijeg Franu Lasića, pjevača, glumca, ugostitelja i strastvenog jedriličara kojemu je to četvrti brak.
Njihova se ljubav dogodila prošlog ljeta, nakon što je Dolores Lambaša prekinula petogodišnju vezu s 55-godišnjim glumcem Ivom Gregurevićem.
Dolores Lambaša trenutno glumi lik temperamentne Dalmatinke Željke Ljubas u seriji Dobre namjere, što joj je prva veća uloga. U medijima je rado isticala kako je Frano Lasić čini opuštenom, nasmijanom, lijepom i sretnom, ali je danas izbjegavala razgovor s novinarima pa nismo uspjeli od doznati detalje o njihovom tajnom vjenčanju. Glumica je rekla da je na snimanju pa ne može razgovarati, a to je vrlo neobično s obzirom da danas nije bilo snimanja serije Dobre namjere.
Frano Lasić nije bio dostupan pa ni od njega nismo uspjeli doznati više. Sudeći po romantičnoj prirodi Frane Lasića, ne sumnjamo da je vjenčanje održano na nekom zanimljivom mjestu. Kada je 1994. godine oženio Živu Lasić s kojom ima dvoje djece, učinio je to čak dva puta: prvi put na pučini gdje ga je na palubi broda od 14 metara vjenčao prijatelj, a drugi puta u jednom slovenskom skijalištu na 2000 metara nadmorske visine. Taj je brak završio razvodom zbog afere Frane Lasića sa znatno mlađom Marom Magaš, pa se nadamo da je nakon toliko iskustva s brakovima, razvodima i ženama, odluku o vjenčanju s Dolores Lambašom donio promišljeno, sa srcem i za cijelu vječnost.

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika