25.02.2008. / 19:09

Autor: Igor Ćutuk

PULA

Instalacije prouzročile požar u pulskoj školi

Policijskim očevidom utvrđeno je da su uzrok požara koji je gotovo u cijelosti uništio pulsku osnovnu školu tavanske električne instalacije

Požar koji je jučer do temelja uništio Osnovnu školu Veli vrh u Puli prouzročio je kvar na tavanskim električnim instalacijama, pokazali su rezultati očevida koje je policija provela u suradnji s djelatnicima Centra za kriminalistička vještačenja Ivan Vučetić iz Zagreba. Time su opovrgnuta i nagađanja da je požar bio podmetnut.

Glasnogovornica Policijske uprave istarske Nataša Rogić kaže da se šteta još uvijek procjenjuje. Požar, u kojemu nitko nije ozlijeđen, u cijelosti je uništio 16 učionica i zbornicu, a vatra je poštedjela samo sportsku dvoranu i kotlovnicu.

Školu Veli vrh pohađalo je četristotinjak mališana koji su na temelju dogovora ravnatelja pulskih osnovnih škola do daljnjega raspoređeni u oblićnju zgradu i druge pulske škole.

Vezane vijesti

'Prošlo je vrijeme izgovora, za uspjehe i neuspjehe sami smo zaslužni'

'Prošlo je vrijeme izgovora, za uspjehe i neuspjehe sami smo zaslužni'

Predsjednik SDP-a Zoran Milanović rekao je na današnjemu predizbornom skupu Kukuriku koalicije na pulskoj gradskoj tržnici da nam treba "jaka država… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika