14.03.2008. / 16:50

Autor: Igor Ćutuk

ZRAČNI PROMET

Pula i Beograd od lipnja povezani zračnom linijom

Pula će nakon gotovo 27 godina od lipnja ponovno biti povezana redovitom zračnom linijom s Beogradom

Pula i Beograd od 19. lipnja ponovno će, nakon gotovo 27 godina prekida, biti povezani redovitom zračnom linijom. Potvrdili su to danas direktor Zračne luke Pula Bruno Rogović i komercijalni direktor Jat Airwaysa Ilija Todorić.

"Vjerujemo da će do lipnja biti potpisan međudržavni sporazum između Hrvatske i Srbije o zračnom prometu, te da nikakvih formalnih prepreka za uspostavu redovne zračne linije neće biti", rekao je Bruno Rogović.

Komercijalni direktor Jat Airwaysa Ilija Todorić dodao je kako je interes u Srbiji za letove do Pule vrlo velik.

"Prošle godine Istru je posjetilo 600 posto više naših turista u odnosu na godinu dana ranije, što dovoljno govori da će let do Pule biti dobro popunjen. Veliki interes pokazuju i poslovni ljudi", istaknuo je Todorić.

Pula će zračnim putem s Beogradom biti povezana dvaput tjedno, letovi će biti organizirani četvrtkom i nedjeljom, a deset dana prije prvog redovitog leta najavljen je i promotivni let od Pule do Beograda.

Vezane vijesti

U Beogradu pronađena Cezanneova slika vrijedna 100 milijuna eura

U Beogradu pronađena Cezanneova slika vrijedna 100 milijuna eura

U akciji Službe za borbu protiv organiziranog kriminala i Tužiteljstva za organizirani kriminal u Beogradu i Čačku uhićeno je troje osumnjičenih za… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika