05.04.2008. / 10:22

Autor: Nina Tomljanović

STRANAČKI SABOR HNS-a

Čačić, Kapraljević i Posavec kandidati za vođu HNS-a

Očekuje se 1500 delegata iz cijele Hrvatske, a osim predsjednika stranke novog će predsjednika birat i predsjednik Središnjeg odbora, članovi Suda časti HNS-a te Nadzornog odbora

Na Devetom stranačkom Saboru Hrvatske narodne stranke, koji će se održati sutra, 6. travnja za predsjednika te stranke natjecat će se troje kandidata, dosadašnji predsjednik Središnjeg odbora HNS-a Radimir Čačić, bivši saborski zastupnik HNS-a, Antun Kapraljević i međimurski župan Josip Posavec.

Podršku tog stranačkog tijela od kandidata ima jedino Čačić, dok su Kapraljević i Posavec sakupili po 200 potpisa delagata Sabora te su time i njihove kandidature postale pravovaljane, priopćeno je iz HNS-a.

Stranački Sabor će se održati u KD "Vatroslav Lisinski". Očekuje se 1500 delegata iz cijele Hrvatske, a osim predsjednika stranke novog će predsjednika birat i predsjednik Središnjeg odbora, članovi Suda časti HNS-a te Nadzornog odbora. HNS će na Saboru usvojiti i stranački program od 2008. do 2012.godine.

Rezultati izbora bit će objavljeni oko 16 sati, a oko 18 sati očekuje se obraćanje novoizabranog predsjednika HNS-a na čiji će prijedlog delegati potvrditi članove Savjeta HNS-a.

Vezane vijesti

'Nema više naplaćivanja opomena'

'Nema više naplaćivanja opomena'

Vlada je Hrvatskom saboru uputila Prijedlog zakona o javno-privatnom partnerstvu. Prema riječima prvog potpredsjednika i ministra gospodarstva… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika