10.04.2008. / 11:55

Autor: Tanja Molvarec

EXTRA ZONA

Angelina Jolie prvi put progovorila o trudnoći

Angelina Jolie je tijekom sastanka Vijeća za vanjske poslove kojem je prisustvovala, osjetila lagani udarac u trbuhu

Glumica Angelina Jolie prisustvovala je sa svojim sinovima sastanku Vijeća za vanjske poslove u Washingtonu na kojem je glavna tema bila iračka prosvjetna politika kada je odjednom osjetila udarac u trbuhu, javlja magazin People.

No to nije mladu majku omelo da nastavi diskutirati o problemima u Iraku, te najavi suradnju s organizacijom koja će se brinuti o edukaciji djece koja se nalaze u žarištu svjetskih sukoba. Ta je organizacija odlučila da glumica bude osoba koja će pomagati u osvješćivanju javnosti o ovom problemu, te prenositi priče o djeci kojima je potrebna pomoć.

"Najbolji načina da se djeca iz ratnih područja oporave od trauma je da se usredotoče na svoju budućnost", izjavila je glumica. Jolie je od 2001., otkako je ambasadorica dobre volje Visokog povjerenstva UN-za izbjeglice, posjetila više od 20 područja ugroženih sukobima među kojima je i Darfur u Sudanu. Angelina, unatoč tome što je u veljači provela nekoliko napornih dana u Iraku, ne pokazuje znakove umora. Prvi put je progovorila i o svojoj trudnoći izjavivši da je ovo razdoblje vrlo važno i posebno u njihovu životu.



Vezane vijesti

Angelina Jolie promaknuta za posebnu izaslanicu UN-a

Angelina Jolie promaknuta za posebnu izaslanicu UN-a

Američka glumica Angelina Jolie, veleposlanica dobre volje Visokog povjereništva UN-a za izbjeglice, promaknuta je za posebnu izaslanicu njegova šefa… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika