11.04.2008. / 13:01

Autor: Tanja Molvarec

EXTRA ZONA

Glumica Mischa Barton vozila pijana

Uz dvadesetjednogodišnju glumicu vežu se i skandali poput onog kada je tijekom trajanja filmskog festivala u Cannesu snimljena kako konzumira marihuanu na jahti

Problemi s alkoholom nisu zaobišli ni mladu glumicu Mischu Barton koja je nakon što je uhićena za vožnju u pijanom stanju, uvjetno puštena na slobodu u roku od tri godine. Sud joj je, uz jamčevinu, odredio i pohađanje tromjesečnog edukacijskog programa o štetnosti alkohola.

Olakotna okolnost za Mischu je bila i odluka tužioca da se odbaci optužba o posjedovanju marihuane. Mischin odvjetnik Anthony V. Salerno izjavio je da je glumica preuzela punu odgovornost za počinjeni prekršaja te je čitavu stvar shvatila jako ozbiljno. Bartonova mora odlukom suda proći tromjesečni edukacijski programa o štetnosti alkohola, a određena joj je i novčana kazna u iznosu od deset tisuća dolara.

Bartonova je napravila prekršaj jer, osim toga što je bila pod utjecajem alkohola, nije imala upaljena svjetla na autu, a nije poštivala ni pravila prelaženja s jedne trake u drugu. Naime, polukružno se okrenula preko punih dviju traka nakon čega ju je zaustavila policija. Utvrđeno je da nije imala ni vozačku.

Uz dvadesetjednogodišnju glumicu vežu se i skandali poput onog kada je tijekom trajanja filmskog festivala u Cannesu snimljena kako konzumira marihuanu na jahti. Našoj je publici najpoznatija kao Marissa Cooper u seriji O.C. u kojoj na kraju njen lik tragično pogine u automobilskoj nesreći.


Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika