14.04.2008. / 12:55

Autor: Tanja Molvarec

EXTRA ZONA

Pete Doherty u zatvoru ima računalo, televizor i radio

Ostali zatvorenici su posebno ljuti jer se krši pravilo da takve privilegije dobiju samo oni kažnjenici koji su se iskazali dobrim vladanjem, a Doherty nije među njima

Problematični rocker Pete Doherty zatvor, čini se, neće teško podnijeti jer je zahvaljujući tome što je proglašen "zatvorenikom visokog rizika" smješten u ćeliji koja sadrži sve luksuze jedne bolje hotelske sobe.

On je naime uhićen nakon što je prekršio pravila uvjetne kazne, te je u zatvoru odvojen od ostalih zatvorenika koji su bijesni jer Pete u svojoj ćeliji ima računalo, televizor i radio. Neki tvrde da mu uprava zatvora maksimalno izlazi u susret dajući mu sve što poželi.

Ostali zatvorenici su posebno ljuti jer se krši pravilo da takve privilegije dobiju samo oni kažnjenici koji su se iskazali dobrim vladanjem, a Doherty nije među njima. U upravi se brane riječima da je rocker u izolaciji zato što je poznat. Smatraju da bi ga izlazak iz izolacije doveo u opasnost jer pogotovo sada zbog pogodnosti koje uživa, nije omiljen među ostalim zatvorenicima koji bi ga mogli napasti.

Sud je Peteu nakon zadnjeg prijestupa odredio da se redovito javlja kako bi izvještavao o svom napretku, a morao se i sastajati s timom socijalnih radnika. Neodgovorni pjevač je propustio jedan sastanak, a zakasnio na drugi što je sud odredio kao kršenje uvjetne kazne. Doherty bi prema pravilima trebao odslužiti 14 tjedana kazne.

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika