15.04.2008. / 12:25

Autor: Tanja Molvarec

TUŽBA

Ledgerovo šmrkanje kokaina završilo na sudu

Nepoznata djevojka medijima je otkrila da su njezin tadašnji dečko i njegov kolega pozvali Heatha u njezinu sobu u hotelu Chateu Marmont u Las Angelesu, gdje su mu dali paket kokaina s namjerom da ga potajno snime dok šmrče

Nepoznata ženska osoba odlučila je tužiti autore snimke u kojoj pokojni Heath Ledger šmrče kokain. Navodno su mu fotograf Eric Munn i Darren Banks dali drogu kakao bi ga snimili unatoč tome što su znali da se bori protiv ovisnosti.

Optužnica je podignuta i protiv kuće Splash News & Picture Agency iz Los Angelesa. O djevojci koja je podigla tužbu zna se samo da je bivša vanjska suradnica časopisa People, a u vrijeme snimanja videa bila je djevojka tuženog fotografa Manna. Ona je medijima otkrila da su njezin tadašnji dečko i njegov kolega pozvali Heatha u njezinu sobu u hotelu Chateu Marmont u Las Angelesu, gdje su mu dali paket kokaina s namjerom da ga potajno snime dok šmrče.

Nepoznata djevojka tvrdi da ona za taj plan nije znala, te da je samo nesvjesni sukrivac. Glumac je navodno nakon što je shvatio podvalu, pobjesnio nakon čega su mu obećali da će snimku uništiti. Ipak, u siječnju ove godine, dijelovi snimke prikazani su u tv emisiji Entertainment Tonight. Cijela snimka nije objavljena zbog velikih pritisaka na produkciju.

Munnu, Banksu i njihovoj matičnoj kuću sudit će se zbog prevare, nesavjesnosti, ometanja posjeda i namjernog uzrokovanja stresa.

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika