15.04.2008. / 13:26

Autor: Tanja Molvarec

EXTRA ZONA

Pijanka na kraljevski način

Na momačkoj večeri alkohol je tekao u potocima, a u jednom trenu prinčevi su pokušali zaigrati kriket što im zbog pijanog stanja nikako nije uspijevalo

Britanski prinčevi William i Harry uhvaćeni su u trenucima pijanstva povodom momačke večeri koju su prinčevi priredili svome rođaku Peteru Phillipsu na otoku Isle of Wight.

Razularena ekipa najprije je, prema navodima magazina Sun, natjerala mladoženju da skine svu odjeću i pije pivo kroz gumu za polijevanje. Gubitnik natjecanja u ispijanju, mladoženja Pete morao je cijeli vikend kao kaznu nositi plastičnu bebu gdje god je išao ukoliko se ne želi ponovno suočiti s takvim ispijanjem pive.

Uživanje u alkoholu nastavilo se i u obližnjem pubu sve dok policija nije stigla po veselo društvo. Prinčevi su potom odlučili zaigrati kriket ali im igra nije išla baš najbolje s obzirom da su bili pijani. Nisu čak ni primijetili nestanak mladoženje koji je odlučio prenoćiti na ulaznim vratima ispred obližnje trgovine.

Na tulumu nisu izostajale ni djevojke ni alkohol poput raznih mikseva votke. Princ Harry je izjavio da mu je ovo bila najbolja momačka zabava ali da će mu trebati neko vrijeme da se u potpunosti oporavi.

Vezane vijesti

Logitech zvučnici za iPod i iPhone

Logitech zvučnici za iPod i iPhone

Logitech Pure-Fi Express Plus su višesmjerni zvučnici za iPod ili iPhone, a Logitech Pure-Fi Anytime sat s alarmom za iPod ili iPhone savršeno… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika