16.04.2008. / 10:30

Autor: Tanja Molvarec

NOVI KORAK U KARIJERI

Janica odlazi u glumačke vode?

Glavnu žensku ulogu dobit će Zrinka Cvitešić, a Janičin odgovor na ovu ponudu još nije stigao jer se tek nedavno vratila iz Nizozemske

Našu najbolju hrvatsku sportašicu Janicu Kostelić uskoro bi mogli gledati i u nekim glumačkim pothvatima. Naime, poznati dalmatinski poduzetnik Frane Pašalić razmatra upravo nju za jednu manju ulogu u seriji "Bella Biondina".

Glavnu žensku ulogu dobit će Zrinka Cvitešić, a Janičin odgovor na ovu ponudu još nije stigao jer se tek nedavno vratila iz Nizozemske. Janica već duže vrijeme redovito posjećuje fitness centar, a vlasnica je i salona ljepote što bi joj moglo itekako pomoći u glumačkim vodama.

"Ma, sve je to u redu, ona doista izgleda bolje nego ikad, ali meni je trebalo neko jako ime, netko tko će privući publiku. Janica je na ovim prostorima i dalje superpoznata. Nadam se da će prihvatiti moj poziv i okušati se u glumi, izjavio je Pašalić. Serija će se snimati pod redateljskom palicom Danijela Marušića, koji se već proslavio legendarnom serijom Naše malo misto.

Bella Biondina priča je o ljubavi između jedne Splićanke i talijanskog vojnika smještena u razdoblje drugog svjetskog rata. Za sada je u planu snimiti šest televizijskih epizoda, a očekuje se da će serija biti veliki hit pogotovo ako popularna Janica bude jedna od glumica.

Vezane vijesti

Vonn oborila rekord Janice Kostelić

Vonn oborila rekord Janice Kostelić

Austrijska skijašica Michaela Kirchgasser pobjednica je posljednje slalomske utrke Svjetskog kupa u Schladmingu, dok je Amerikanka Lindsey Vonn… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika