08.05.2008. / 12:33

Autor: Hrvoje Šimičević

Zbog okrutnog ubojstva

Medaniću i Majstoroviću po 40 godina zatvora

Prema presudi, Medanić i Majstorović dogovorili su likvidaciju Šimine sestre Slavice Medanić u razdoblju 2004. do 2006. s ciljem da Šime Medanić stekne imovinsku korist

Šimu Medanića iz Vrsara i Pericu Majstorovića iz Crikvenice Županijski sud u Zadru proglasio je danas krivima za teško ubojstvo Šimine sestre Slavice Medanić 7. siječnja 2006. te ih je osudio na dugotrajne kazne - po 40 godina zatvora, prenosi Hina. Prema presudi, Medanić i Majstorović dogovorili su likvidaciju Šimine sestre Slavice Medanić u razdoblju 2004. do 2006. s ciljem da Šime Medanić stekne imovinsku korist, koja je bila u vlasništvu njegove sestre, a Perica Majstorović i pokojni Nikola Grbić da dobiju novčanu naknadu kao izvršitelji plana.

Perica Majstorović i Nikola Grbić ispalili su tri smrtonosna hivca u Slavicu Medanović, nakon što su je posjeli na trosjed i pokrili joj glavu s dekom, uzevši pritom 275 tisuća eura, koji su nakon isplaćivanja iznosa za likvidaciju, predali Šimi Medanoviću. Jedan od ubojica, Nikola Grbić, pronađen je kasnije mrtav na istarskom području. U izrečenu presudu, ubraja se i vrijeme provedeno u pritvoru, gdje su Medanić i Majstorović bili od studenog 2006. godine.

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika