22.05.2008. / 19:57

Autor: Tanja Molvarec

Smrt Mile Gotovine

Ante Gotovina ne dolazi na očev sprovod

"Molit ću se za oca u zatvorskoj ćeliji "bila je prva reakcija generala i haaškog optuženika Ante Gotovine na vijest o smrti njegova oca Milea

Iako je Vlada dala jamstva za povratak Ante Gotovine u Haag nakon sprovoda oca, čini se da to neće biti potrebno jer general ne dolazi na očev sprovod, doznaje reporter HRT-a. Odlučila je to obitelj Gotovina pa Ante neće od Haškog suda tražiti odlazak u Hrvatsku.

Mile Gotovina, otac generala Ante Gotovine, preminuo je jutros u svojoj kući u Pakoštanima od infarkta u 76. godini života. Mili Gotovini pozlilo je nešto prije devet sati ujutro, a unatoč pokušaju reanimacije od strane osoblja Hitne medicinske pomoći Mile Gotovina je preminuo.

Informaciju da mu je umro otac general Gotovina je dobio ubrzo nakon smrti Mile Gotovine, a potom je stupio u kontakt sa svojim bratom Borom. "Molit ću se za oca u zatvorskoj ćeliji "bila je prva reakcija generala i haaškog optuženika Ante Gotovine na vijest o smrti njegova oca Mile.

Mile Gotovina je imao petero djece. Iz braka s Antinom majkom Anom imao je sinove Antu i Boru te kćer Anicu, a nakon što mu je supruga poginula zbog mine oženio se njezinom sestrom Milkom s kojom je imao sinove Branimira i Franu.

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika