26.05.2008. / 13:00

Autor: Tanja Molvarec

Zadarski list

Podignuta optužnica zbog napada na fotoreportera

Napad se dogodio za vrijeme utakmice kada je Filipa Brala, fotoreportera Zadarskog lista napao nepoznati muškarac udarivši ga u međunožje

Zadarska policija podnijela je optužnicu protiv 45-godišnjeg mještanina Gorice kod Zadra zbog fizičkog nasrtaja na fotoreportera "Zadarskog lista", izvijestila je Policijska uprava.

Dok je Filip Brala pokušavao snimiti prvu snimku na utakmici između NK Gorica i NK Zrmanja, na njega je nasrnuo njemu nepoznati muškarac i svom ga silinom udario nogom u međunožje.

Napadač nije stao na tome već je nastavio trčati za Filipom i gađati ga kamenjem. Kada je došao sebi, Filip je nazvao policiju i prijavio napad, što je potvrdila i PU zadarska. Policija je obavila razgovor s fotoreporterom a Filip je napadača i fotografirao.

Kako navodi policija, 45-godišnji Goričanin je doveden u policijske prostorije i protiv njega je podignut optužni prijedlog zbog prekršaja po članku 4. Zakona o sprječavanju nereda na športskom natjecanju. Obrada slučaja se nastavlja te nije isključeno da će napadač biti terećen i za druge prekršaje, kažu u zadarskoj policiji.

Vezane vijesti

U minobacačkom napadu u Bagdadu šestero mrtvih

U minobacačkom napadu u Bagdadu šestero mrtvih

Najmanje šest osoba ubijeno je, a 38 je ranjeno u nedjelju kada su dvije minobacačke granate pale na bagdadski trg pun šijitskih hodočasnika, rekli… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika