02.06.2008. / 15:01

Autor: Hrvoje Šimičević

Uoči Eura

Bilić: Utakmica s Austrijom je prioritet

Bilić je istaknuo kako je svjestan da je bilo grešaka u subotnjoj utakmici protiv Mađarske, ali i da to neće utjecati na moral reprezentativaca

"Moguće je da Austrijanci sada misle da mi nismo pravi, ali varaju se. Problem bi bio da smo umorni ili da je atmosfera loša, a to kod nas nije slučaj. Mi smo psihički i fizički spremni, te maksimalno motivirani. Treba još malo smiriti igrače, jer je to važno prije svakog velikog natjecanja", izjavio je danas izbornik Hrvatske nogometne reprezentacije Slaven Bilić, prisjećajući se subotnjeg sraza s Mađarskom, ujedno posljednjom utakmicom uoči počatka Eura u Austriji i Švicarskoj.

Istaknuo je kako je svjestan da je bilo grešaka u subotnjoj utakmici, ali i da to neće utjecati na moral reprezentativaca. Dodao je kako mladi napadač Manuel Pamić, koji je pretendirao za 23. igrača u reprezentaciji, ne putuje na Euro, jer njegov klub Red Bull Salzburg nije imao razumijevanja na molbu stručnog stožera. Klasnić je pak otišao na rutinski pregled bubrega u Bremen, koji je dogovoren već ranije.

Bilić je rekao da još nije pogledao snimke posljednjih pripremnih utakmica Njemačke i Poljske, naših protivnika u B skupini u kojima je Njemačka pobijedila Srbiju sa 2:1, dok su Poljska i Danska igrali 1:1, istaknuvši kako je prioritet u svakom smislu prva utakmica na prvenstvu, ona s Austrijom.

Vezane vijesti

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Sa zgrade Hoto tornja (zgrada T-coma) u Savskoj ulici u Zagrebu pao je komad staklene stijene pri čemu je ozlijeđen zaštitar, doznaje se u… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika