04.06.2008. / 16:47

Autor: Hrvoje Šimičević

Promjena pozicije

Pretučeni Rađenović novi potpredsjednik Holdinga

Osim Rađenovića, koji je na ovu poziciji postavljen na vlastiti zahtjev, u novom će timu biti i Stipan Matoš, član Uprave već otprije zadužen za Podružnicu Zagrebačke ceste, te sam predsjednik Uprave Slobodan Ljubičić

Igor Rađenović, donedavni čelni čovjek Zagrebačkih cesta, koji je nedavno brutalno pretučen na kućnom pragu, imenovan je potpredsjednikom Zagrebačkog holdinga, priopćeno je danas iz Holdinga. Odluka je donesena jučer na sjednici Uprave Holdinga, a dolazi kao "reakcija na različite spekulacije u dijelu tiska vezane uz Rađenovićev slučaj" istaknuto je u obrazloženju. Rađenović će tako, na vlastitu želju, i dalje ostati zadužen za poslovanje Zagrebačkih cesta, ali s pozicije potpredsjednika Zagrebačkog holdinga.

"Uprava se suglasila s tim njegovim zahtjevom te u suglasnosti s Rađenovićem oformila tim stručnjaka koji će zajedno s njime koordinirati rad u Zagrebačkim cestama", navodi se u priopćenju, u kojem stoji kako će u timu biti i Stipan Matoš, član Uprave već otprije zadužen za Podružnicu Zagrebačke ceste, te sam predsjednik Uprave Slobodan Ljubičić.

Na poziciji voditelja Zagrebačkih cesta do daljnjeg će biti Srećko Vučković. "Rađenović će kao potpredsjednik Holdinga po poslovnoj liniji biti nadređen menadžmentu Zagrebačkih cesta i nastaviti sa svojim naporima da se sredi stanje u toj podružnici, a što je samo privremeno prekinuo brutalni i zločinački napad na njega, koji Uprava Zagrebačkog holdinga opetovano najoštrije osuđuje i poziva sve relevantne državne institucije da što prije otkriju i kazne izvršitelje i nalogodavce tog gnjusnog čina", stoji na kraju priopćenja kojega potpisuje glasnogovornik Holdinga Nenad Ivanković, a prenosi Hina.

Vezane vijesti

'Bandić je naručio premlaćivanje Rađenovića'

'Bandić je naručio premlaćivanje Rađenovića'

Tri godine nakon što je završio u zatvoru zbog premlaćivanja Igora Rađenovića, Miodrag Šimunac odlučio je otkriti ime naručitelja. Za Vijesti RTL-a… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika