13.06.2008. / 18:27

Autor: Josip Bagić

Hrvatska - Poljska

"90 minuta" organizira navijački party u Vinkovcima i Osijeku

Magazin "90 minuta" pobrinuo se i za navijače koji nisu u mogućnosti otići u Austriju i Švicarsku, te organizirao gledanje utakmice Hrvatska - Poljska. Utakmica će se moći gledati u Osijeku, u Old Bridge Pub-u, te u Vinkovcima u kafiću Marabu.

Sportski magazin "90 minuta", jedne od najčitanijih novina u Hrvatskoj, nastavljaju sa navijačkim partyjima. Nakon što je u zagrebačkom kafiću „Café de Paris“ u četvrtak organizirano praćenje utakmice Njemačka - Hrvatska na velikim ekranima, navijanje uz "90 minuta" seli se u Vinkovce i Osijek.
Navijači koji nisu u mogućnosti otići u Austriju i Švicarsku, a u dobroj atmosferi žele pogledati treću utakmicu Hrvatske na Euru, magazin "90 minuta" poziva u Old Bridge Pub u Osijeku, te u kafić Marabu u Vinkovcima. Gostima će se dijeliti časopisi i majice s logom 90 minuta, koje su kreirane u sklopu europskog nogometnog prvenstva.

U fotogaleriji pogledajte dio atmosfere iz zagrebačkog kafića „Café de Paris“, koja vas očekuje i u Osijeku, kao i Vinkovcima.

Fotogalerija

  • Povodom utakmice Hrvatske s Njemačkom magazin '90 minuta' organizirao je party u zagrebačkom kafiću „Café de Paris“, u Avenue Mallu u Novom Zagrebu

Vezane vijesti

Predstavljena internetska stranica o komarcima

Predstavljena internetska stranica o komarcima

Na Odjelu za biologiju osječkoga Sveučilšta Josipa Jurja Strossmayera danas je predstavljena internetska stranica o komarcima u Osijeku. Pročelnik… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika