16.06.2008. / 09:35

Autor: Tanja Molvarec

Nakon pokušaja samoubojstva

Ban: Nisam bio pijan nego samo neispavan i zbunjen

Ban je demantirao neke medijske navode koji su pretpostavljali da je uzrok njegovom ranjavanju prethodila svađa s kćeri.

Pjevač koji se oporavlja nakon pokušaja samoubojstva progovorio je o samoranjavanju nožem te o svojoj neispavanosti i iscrpljenosti. "Iskreno, ne znam što mi je bilo. Kada sam to učinio bio sam iscrpljen i neispavan, svakakve loše misli prolazile su mi tog jutra kroz glavu. U jednom trenutku došao sam u kuhinju i u djeliću sekunde vidio napola otvorenu ladicu iz koje je virio nož. Uzeo sam ga i probo se", rekao je Ban za Jutarnji list. Dodao je da ništa nije planirao jer ga je to "crnilo spopalo u djeliću sekunde".

Glazbenik je otkrio da mu je trebala minuta da shvati što si je napravio nakon čega je potražio i liječničku pomoć. "Bio sam u šoku a rana me jako boljela", priča Marijan Ban. Ban je demantirao neke medijske navode koji su pretpostavljali da je uzrok njegova ranjavanja svađa s kćeri.

"Sam sam bio u kuhinji, ni s kim se nisam svađao, a nisam bio ni pijan, samo jako zbunjen. Uoči tog nesretnog čina nisam spavao valjda trideset sati jer sam u splitskom jedriličarskom klubu s prijateljima kuhao juhu i meso za naše kolege jedriličare koji su se vraćali s regate. Došao sam doma ujutro, premoren i užasno iscrpljen i dogodilo se to što se dogodilo" objasnioBan, koji je prošle subote, sat vremena kasnije, operiran u splitskom KBC-u. Rana koju si je zadao nije povrijedila niti jedan organ što Ban pripisuje svojem višku kilograma.

Marijan Ban hvali doktora Željka Mimicu koji ga je operirao. "U dogovoru s dr. Željkom Mimicom, krasnim čovjekom koji me prije tjedan dana operirao i sada se brine o meni, odlučili smo da u posjete puštamo samo meni najbliže ljude. Svaki posjet meni dragih ljudi mnogo mi znači. Inače, u bolničkom apartmanu vrijeme provodim čitajući knjige. Upravo sam na Dostojevskom i njegovom ‘Idiotu’, kojeg čitam treći put. Pratim i Euro i navijam za naše, koji su stvarno sjajni, gotovo kao moji liječnici i medicinske sestre kojima sam, da se koliko-toliko odužim, popravio tuš u kupaonici i bravu na vratima ordinacije" kazao Ban, koji je boravak u bolnici iskoristio kako bi, na nagovor dr. Mimice, obavio liječničke pretrage. Rezultati su, kaže Ban, pokazali da je “zdrav kao dren".

Rekao je i da se najviše veseli skorašnjim koncertima jer već 25 lipnja nastupa kao gost Nene Belana u Rijeci.

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika