23.06.2008. / 23:55

Autor: Mira Ljubić-Lorger

Extra horoskop

Horoskop: 24 - 30. lipanj

OVAN
Zbog dobrog ste Marsa puni energije, a zbog Merkura kvalitetnih i zanimljivih ideja. Stoga obavite što više poslova. Prihvatite ili sami potražite i nove - valja popraviti inače nepovoljnu situaciju s novcem. Korisna, psihički i poslovno, mogu biti i druženja sa znancima.
Privatno ste, naime, vrlo nezadovoljni, a s nepovoljnom Venerom možda i previše trošite. U ljubavi traje razdoblje, srećom kratko, nerazumijevanja i neslaganja. U važnim poslovima još ne možete računati na ozbiljniju pomoć važnih prijatelja, a i u obitelji je mnogo problema. Morate živjeti skromnije nego obično, pravni poslovi ostaju upitni, otežano je studiranje. No, tjelesno je zdravlje dobro pa frustraciju smanjite sportom ili prihvatite putovanja.

BIK
Venera je odlično postavljena prema vašem Suncu pa ste u izrazito sretnom razdoblju. Lijepo izgledate, veseli ste i zaljubljeni. Venera obećava ugodne susrete. Svima ste simpatični, osobito ženama.
Može doći do znatnog povećanja imovine, a moguće je i zaista veliko profesionalno napredovanje. Ne samo da mnogo lakše i više zarađujete, nego biste mogli dobiti i veće poklone ili nasljedstvo. Raste vam ugled u društvu, a status na poslu bitno se poboljšava. Povoljan Jupiter znači važne prijateljske veze i sređenu obitelj. No, loš Mars još izaziva nepotrebne svađe i uludo trošenje energije te znači slabo zdravlje. Uzdržite se od sportova i većih fizičkih aktivnosti. Posvetite se obitelji ili svojoj sretnoj emocionalnoj vezi.

BLIZANCI
Imate zanimljive ideje, spretno rješavate poslovne probleme. Lako ćete komunicirati s poslovnim partnerima i surađivati s kolegama, moguće je i da vam se ponude neki manji, novi poslovi - samo nemojte mijenjati stalni posao.
Možete upoznati mnoge zanimljive osobe, putovati, obaviti više važnih razgovora te korisnih manjih kupovina. Dobro su vam aspektirani intelektualni poslovi, ručni radovi, trgovina, komuniciranje. Bit će mnogo izlazaka, a ipak ćete sve poslove obaviti na vrijeme. Koncentracija vam je izvrsna pa možete spremati ispite, čitati stručnu literaturu. Smanjit će se loše djelovanje Saturna, ali ipak ostaje neraspoloženje starijih i nadređenih pa se nemojte opustiti. Zdravlje vam je odlično, puni ste energije.

RAK
Venera je u vašem znaku, a nastavilo se dobro djelovanje Saturna i Urana. Stoga ste dobrog raspoloženja i vrlo samopouzdani. Dobro djelujete na sve osobe u svojoj blizini. Može biti važnih promjena nabolje, poslovno, ali i privatno. Veze koje sada počnu bit će izuzetno sretne.
Ovih biste dana mogli dobiti neočekivane poklone. I nadalje ste vrlo uspješni u karijeri. Ipak, zbog lošeg Jupitra nemojte se upuštati u poslove koji traže veći novac ili ovise o sudovima i bankama. Nastavljaju se i problemi s uglednim prijateljima, a ima i obiteljskih komplikacija. Još će vam biti otežano zarađivanje, ali izbjegavajte zaduživanje. Važno je i da se za ispite pripremate ozbiljnije nego ikada. Izdržljivost vam je, srećom, velika.

LAV
Poslovi su vam uspješniji i raznovrsniji nego obično. I na poslu i privatno može biti dobrih novosti i uzbuđenja. Računajte na povećanu spretnost te odličnu koncentraciju. Vješto se izražavate pa možete imati uspjeha u poslovima vezanim za trgovinu ili komuniciranje. Dobro je razdoblje i za putovanja.
Okolini ste vrlo simpatični. Prijatelji će vas češće pozivati u goste ili izlaske, a može biti i neočekivanih kućnih posjeta. Možete sklopiti niz novih poznanstava. Vrlo dobro prosuđujte okolnosti pa će vam odluke biti dobre. Možete sklopiti nova, zanimljiva poznanstava. Zdravlje vam je i dalje posve dobro, Mars vam donosi veću otpornost i više energije, ali i dalje pokušajte živjeti što zdravije. Pažljivo s lijekovima!

DJEVICA
Imate dobar utjecaj Venere pa ste sretni u ljubavi, a i okolini ste simpatičniji nego inače. Otklonjeno je nezadovoljstvo koje zna donijeti Saturn u nečijem znaku. Sve sada izgleda lakše i bolje. Dobro je vrijeme za javnu prezentaciju radova. Najuspješniji su oni koji se bave umjetnošću.
Zadovoljni ste osobom koju volite, lijepo izgledate, natprosječno zarađujete, ugled vam je u usponu, a pomažu vam i utjecajni prijatelji. No, još traju sukobi s mlađim članovima obitelji, nastavljaju se nevolje u svakidašnjem životu te s mlađim suradnicima. Mogli biste izgubiti važne dokumente ili vrijedne predmete. Koncentracija će vam biti vrlo slaba pa posebno pažljivi budite u prometu. Izbjegavate promjene, pažljivo čuvajte tajne.

VAGA
S lakoćom ćete obavljati svakodnevne poslove, razgovori mogu biti čak vrlo korisni, u vezi s poslom može biti dobrih vijesti i novih događaja. Porazgovarajte s poslovnim partnerima. Možete početi i nove poslove, jedino ne smiju biti vezani za nekretnine, sudove ili banke.
Lakše ćete prebroditi inače poprilično emocionalno nezadovoljstvo budete li se više družili s kolegama, prijateljima ili vlastitom djecom. Češće izađite vani, ugodna mogu biti i putovanja. Kako bilo, pokušajte izbjeći svađe s osobom koju volite. Tu se još ništa neće srediti, a budući da ove godine općenito nedovoljno zarađujete, svu koncentraciju pa i popriličnu energiju koju imate korisnije je usmjeriti baš na poslove. Mlađe će vam kolege rado pomoći.

ŠKORPION
Imate podršku nadređenih, obitelji i uglednih prijatelja. Uspijevaju vam poslovi sa sudovima i nekretninama. S lakoćom studirate. Osim toga, možete očekivati velik uspjeh u karijeri i dobivanje odgovorih poslova, a i sami ste uporni te koncentrirani na dugoročno važne poslove.
Iako vam zdravlje nije dobro, a nemate ni energije, ipak pokušajte iskoristiti sadašnju odličnu situaciju za sređivanje odnosa sa članovima obitelji, poboljšanje i stabiliziranje emocionalne veze te za poboljšanje financijske situacije. Sada ste svima biti simpatičniji nego inače. Istina, u svemu vam zaista može zasmetati loš Mars. Stoga se u slobodnom vremenu što više odmarajte te pokušajte smanjiti napetost zbog koje možete postati i svadljivi.

STRIJELAC
Još sasvim kratko vrijeme imate izdržati to što su vam problematični svakodnevni poslovi, koncentracija, odnos s okolinom, djecom i suradnicima. Sada zaboravljate ili teško obavljate radne obaveze, čak i one važnije.
Svađe svakako izbjegnite, može biti i težih posljedica. Loš vam Merkur prijeti i manjim prometnim nezgodama pa budite vrlo oprezni. Još ćete bit ogovarani. Nemojte počinjati nikakve nove poslove, a izbjegavajte i bilo kakve kupovine. Ne svađajte se s nadređenima, promjene izbjegavajte. Pažljivo pročitajte sve što potpisujete jer su moguće neugodne greške. Srećom, zdravlje vam je odlično, a povoljan Mars dobro djeluje i na živce. Zna povećati strpljenje, a zaista vam je potrebno. Uskoro će biti znatno bolje!

JARAC
Jupiter u vašem znaku osigurava poslovni uspjeh i harmoniju u obitelji. Povoljno se rješava sve što je u vezi s nasljedstvom ili nekretninama, odlična je zarada, velik vam je ugled u društvu, a imate i pomoć prijatelja. Uz to, nadređeni su zadovoljni vašim radom pa napredujete u karijeri.
U povoljnom ste razdoblju za sklapanje važnih poznanstava i poslovnih veza. Ako ste nezadovoljni sadašnjim poslom, sada možete dobiti bolji. Pažnju usmjerite na poslove jer bi vam mogli pomoći da prebrodite kratkotrajno privatno nezadovoljstvo: uznemireni zbog svoje naglo pogoršane emocionalne situacije. Obratite više pažnje svom izgledu, nemojte se zapustiti, okolini sada niste simpatični. Čak i na poslu računajte sa zavidljivcima.

VODENJAK
Merkur vam je povoljno aspektiran pa posla imate sve više, imate zanimljive ideje i u vezi novih poslova. Tu se sve odvija neočekivano uspješno. Sami ste snalažljivi, a i kolege će vam pomagati. Planirajte manje kupovine, polaganje ispita pa i kraća putovanja.
Bit će mnogo izlazaka. Jako ćete se dobro slagati s rodbinom, kolegama, prijateljima. Bit ćete uspješni u učenju. Ako tražite posao, sada ga možete dobiti. Zbog svega ćete biti dobro raspoloženi. Bit će više novih poznanstava. No, a žalost, veliki problem još će vam biti zdravlje, možete očekivati prehladu i umor, čuvajte se ozljeda i tuđe agresije. Moglo bi se također dogoditi da postanete pretjerano tvrdoglavi, nestrpljivi, pa čak i sasvim nepotrebno svadljivi.

RIBE
Jupiter vam do kraja godine pruža priliku da obavite mnogo poslova te da sve važno i na poslu i u obitelji dovedete u red. Dapače, sada imate i dodatan poticaj odlične Venere pa će sve ići još lakše i uspješnije. Možete zaista mnogo zaraditi. Također se i emocionalno srediti.
Na žalost, ni ovog tjedna neće prestati mučenje koje donosi loš Merkur. Pravit će vas razdražljivima, onemogućavati ozbiljan rad, smetati u svakodnevnom funkcioniranju. Nemojte prihvaćati nove poslove niti pozive za putovanja. Može biti i psihičkih teškoća. Računajte također s povećanim neslaganjem s nadređenima ili roditeljima. Kolege na poslu ne žele vam pomoći ili čak namjerno smetaju. Pokušajte što urednije obavljati obaveze, budite što mirniji.

Vezane vijesti

Bujna mašta proroka i za 2012.

Bujna mašta proroka i za 2012.

Ali kod proročanstva je recept jednostavan: što nerazumljivije to bolje, jer se tada može kriviti loše tumačenje. Još u Antici se rijetko poduzimao… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika