26.06.2008. / 10:32

Autor: Hrvoje Šimičević

Odgovor socjaldemokrata

'SDP ne može biti isprika za političko stanje u Varaždinu'

Socijaldemokrati ističu kako im navodna koalicija s HNS-om u Varaždinu nikad nije bila ponuđena, dodavši kako za cjelokupni rasplet situacije čelnici određenih stranaka izliku trebaju tražiti negdje drugdje, umjesto da okrivljuju SDP

Nakon recentnog verbalnog prepucavanju na relaciji smijenjenog župana Varaždinske županije Radimira Čačića i lokalnog HSLS-a koje je prokazao kao glavne krivce ovakvog raspleta događaja, danas se oglasio također prozvani SDP.

Njih je naime u utorak na novinskoj konferenciji 'spomenuo'  predsjednik varaždinske Županijske organizacije HSLS-a Dragutin Kranjčec, koji je kazao kako su se socijaldemokrati udružili s HNS-om u namjeri da s vlasti eliminiraju HSLS.

I to, kako je kazao Kranjčec, nakon što su od Čačića zatražili transparentniji uvid u ugovore javno-privatnog partnerstva, ali i počeli upozoravati na mane ovog modela.

"Naša stranka ne može biti isprika čelnicima nekih stranaka za ono što se dogodilo u Skupštini Varaždinske županije", rekla je danas Blanka Glavica Ječmenica, ističući kako im koalicija s HNS-om nikad nije ni bila ponuđena. Nudila su im se, kažu, mjesta u poglavarstvu, ali to nisu htjeli prihvatiti.

Vezane vijesti

'Nema više naplaćivanja opomena'

'Nema više naplaćivanja opomena'

Vlada je Hrvatskom saboru uputila Prijedlog zakona o javno-privatnom partnerstvu. Prema riječima prvog potpredsjednika i ministra gospodarstva… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika