11.07.2008. / 14:06

Autor: Katarina Zorić

JURČIĆ DEMANTIRA MEDIJE

"Sanader me nije zvao u Vladu"

Jurčić kaže da u Vladu ne bi ušao čak i da Sanader zove jer, kako kaže, nije situacija za to

SDP-ov ekonomski strateg i bivši kandidat za čelnika SDP-a Ljubo Jurčić demantirao je medijska nagađanja o njegovom prelasku u HDZ. "Nisu točne informacije da me Sanader pozvao u Vladu, čak ni neformalno. Mi se, naravno, srećemo tu i tamo, popričamo o općoj situaciji, o politici i ekonomiji, ali takvih razgovora nije bilo", rekao je Jurčić za Media servis.

Napominje da u Vladu ne bi ušao, čak i da ga Sanader zove jer, kako kaže, nije situacija za to. "Obojica smo odrasli ljudi, znamo o čemu se radi i teško bi do takve suradnje došlo", objasnio je Jurčić.

Medijske napise danas je demantirala i potpredsjednica Vlade i ministrica obitelji, branitelja i međugeneracijske solidarnosti Jadranka Kosor. "To nije točno. HDZ i Vlada odlično rade svoj posao. Mnogi bi se htjeli vidjeti u našem društvu. Međutim, takve glasine dokazuju da u SDP-u vlada konfuzija", rekla je Jadranka Kosor Jutarnjem listu.

Prema pisanju nekih medija, Jurčić bi prelaskom u HDZ dobio mjesto među Sanaderovim najbližim suradnicima ili pak ono u Vladi. Navodno su Jurčić i Sanader to dogovorili u neformalnom razgovoru prije nešto više od mjesec dana.

Vezane vijesti

EU se nije integrirala kao država

EU se nije integrirala kao država

O mogućnostima izlaska iz aktualne dužničke krize i osnivanju fiskalne unije u eurozoni razgovarali smo s Ljubom Jurčićem, profesorom Ekonomskog… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika