20.07.2008. / 12:03

Autor: Hrvoje Šimičević

Vikend gužve

Promet prema moru i dalje pojačan

Promet je pojačan i u Istri te duž Jadranske magistrale tijekom prijepodneva, pa su moguće gužve i zastoji na prilaznim cestama gradova i mjesta

Na većini cesta prema moru promet je pojačan, dok je pred tunelom Sveti Rok kolona duga 1 kilometar, a pred Malom Kapelom oko 2,5 kilometra. Promet je pojačan i na staroj karlovačkoj cesti, a vozila se kreću brzinom od 70 do 80 kilometara na sat.

Promet osobnih vozila pojačan je na graničnim prijelazima Bregana i Stara Gradiška na ulazu u zemlju, Macelj i Kaštel u oba smjera, a Karasović na izlazu iz zemlje. Promet je pojačan i u Istri te duž Jadranske magistrale tijekom prijepodneva, pa su moguće gužve i zastoji na prilaznim cestama gradova i mjesta.

Zbog gustog prometa u Zračnoj luci Zadar do 16 sati dolazit će do prekida prometa na državnoj cesti D 502, pa se savjetuje vozačima da koriste brzu cestu Zadar 2-Babindub, prenosi Hina.

Vezane vijesti

Nova trajektna linija kopno - Pelješac u planu od 1. srpnja 2013.

Nova trajektna linija kopno - Pelješac u planu od 1. srpnja 2013.

Od 1. srpnja 2013. godine u planu je otvorenje trajektne linije između kopna i poluotoka Pelješca, namijenjene prvenstveno prijevozu kamiona, najavio… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika