Objavljeno u Nacionalu br. 662, 2008-07-22

Autor: Nacionalova redakcija

Milanović za lokalne izbore bira problematične esdepeovce

Otac i sin u zemljišnoj aferi

Ivo KaramatićIvo KaramatićZoran Milanović najavio je oštru kampanju SDP-a za lokalne izbore. Njegove najveće uzdanice u Dubrovačko-neretvanskoj županiji su aktualni dožupan Ivo Karamatić i njegov otac Ante, gradonačelnik Ploča. SDP će podržati Ivu Karamatića za novog dubrovačkog župana. Karamatići, zahvaljujući SDP-ovu pokriću, postaju sve bogatiji poduzetnici i kontroliraju važne komunalne tvrtke i gospodarske projekte u Pločama.

Grad Ploče, u kojem je Ante Karamatić gradonačelnik u drugom mandatu, skandaloznom je odlukom o rasprodaji jednog nacionaliziranog zemljišta, išao naruku poslovnim ambicijama i uzletu Ive Karamatića. Premda su SDP-u poznate pojedinosti te problematične transakcije, kao i sadžaj prijave Uskoku i Državnom odvjetništvu, Milanović je odlučio promovirati Ivu Karamatića za ozbiljnog kandidata za župana, u nadi da će on uspjeti održati vladajuću koaliciji u Dubrovačko-neretvanskoj županiji sa Stipom Gabrićem Jambom i HNS-om.

Vezane vijesti

SDP gubi teško zarađene glasove Zelenih

SDP gubi teško zarađene glasove Zelenih

Odstup ministrice zaštite okoliša Mirele Holy, koja je prošlog tjedna napustila vladu Zorana Milanovića, počinje izazivati sve veću zabrinutost… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika