Objavljeno u Nacionalu br. 663, 2008-07-29

Autor: Nacionalova redakcija

Ekskluzivno u '90 minuta'

Intervju Mirka Hrgovića s prijetnjama

Mirko HrgovićMirko Hrgović Mirko Hrgović, igrač Dinama, kojem je grupa Dinamovih navijača prijetila smrću, nakon nedjeljne utakmice s Rijekom izbjegavao je novinare, ali je pristao dati ekskluzivni intervju za tjednik 90minuta koji je u prodaji. U tom intervjuu Hrgović je prvi put rekao zašto nije razočaran time što ga Hajduk nije htio, kako je Dinamo organizacijski ispred Hajduka, te kako se osjeća zbog prijetnji koje u posljednje vrijeme prima od navijača Dinama. “Nije ugodno čuti takve uvrede. Nema potrebe za dramatiziranjem.

Ne osjećam nikakav strah”, rekao je Hrgović te dodao da mu je dodatnu dozu samopouzdanja na nedjeljnoj utakmici protiv Rijeke dala podrška navijača koju je dobio s istočne i zapadne tribine. Ti su navijači, naime, izviždali navijače Dinama sa sjeverne tribine i pljeskali svakom Hrgovićevu potezu.

Zato i ne začuđuje što je predsjednik Dinama Mirko Barišić nakon utakmice s Rijekom kazao: “Prvi je put organizirani vulgarni napad dobio spontani odgovor”, a izvršni dopredsjednik Zdravko Mamić dodao: “Hrgović je postao heroj tribina. Hrgović od ove večeri više nije problem. Vidjeli ste reakcije s istočne i zapadne tribine i lože.”

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika