Objavljeno u Nacionalu br. 663, 2008-07-29

Autor: Nacionalova redakcija

Velika Britanija

Bogati izgubili na kućama

Jude LawJude LawNajslavnija britanska manekenka Kate Moss u samo pet mjeseci osiromašila je za čak 250.000 funti. Toliko je u tom razdoblju pala vrijednost njene luksuzne kuće koju je početkom godine kupila u sjevernoj londonskoj četvrti St. John’s Wood. Britanski glumac Jude Law, koji je u ožujku u obližnjoj četvrti Maida Vale kupio vilu u georgijanskom stilu, izgubio je u tom razdoblju na njoj 300.000 funti.

Još su lošije prošle poznate osobe koje su nedavno kupile kuće u južnom dijelu Londona, pa je tako David Radcliffe, glumac poznat po seriji filmova o čarobnjaku Harryju Potteru, na svojoj novoj kući izgubio još i više. Razlog tomu je kolaps britanskog tržišta nekretnina posljednjih mjeseci.

U sjevernom Londonu cijene su pale za sedam a u južnom za deset posto, ali su još više pale u unutrašnjosti, pa je tako nogometaš Manchester Uniteda Wayne Rooney izgubio oko milijun kuna na kući sa šest spavaonica, bazenom i kinom, što ju je kupio prošle godine u Prestburyju u engleskoj pokrajini Cheshire.

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika