11.11.2003. / 00:00

Autor: Nacionalova redakcija

POZNATI

NEUSPJELA AKCIJA PAMELE ANDERSON

NEUSPJELA AKCIJA PAMELE ANDERSON

Američka glumica Pamela Anderson objavila je da nastavlja svoju akciju protiv okrutnosti prema životinjama koju vodi protiv divovske američke kompanije za proizvodnju brze hrane “Kentucky Fried Chicken”. Pamela Anderson aktivistica je poznate američke organizacije za zaštitu životinja “Narod za etički odnos prema životinjama”, a u posljednje vrijeme posebno se usredotočila na agitiranje protiv kompanije “Kentucky Fried Chicken” zbog njenog odnosa prema pilićima. Ona je zgrožena načinom na koji se pilići uzgajaju u uskim kavezima, šopaju da se što prije udebljaju, pa tako postanu preteški za svoje noge te na kraju usmrćuju na okrutan način uz korištenje struje. Zatražila sastanak s direktorom kompanije Davidom Novakom da mu predloži načine kako bi se popravio odnos prema pilićima, pa je bila spremna na taj sastanak otputovati u sjedište kompanije u Louisville u Kentuckyju.
Novak je sastanak odbio, rekavši da kompanija ne namjerava mijenjati svoj način operiranja, jer bi svako pokazivanje brige za dobrobit pilića za kompaniju bilo preskupo i odvelo bi je u bankrot. Ona, pak, kaže da to nije točno, jer bi se prelazak na humanije usmrćivanje pilića bezbolnim plinom za tri godine nakon ulaganja donosio povećani profit.

Vezane vijesti

Foto: Pamela Anderson 13. put se skinula za Playboy

Foto: Pamela Anderson 13. put se skinula za Playboy

Zvijezda 'Baywatcha' odradila je još jedno snimanje za naslovnicu Playboya. S obzirom da je ovo 13. put da krasi naslovnu stranu ovog popularnog… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika