04.08.2008. / 19:24

Autor: Melisa Skender

Extra zona

Hello i People objavili fotografije blizanaca Jolie - Pitt

Hello u Britaniji i People u Americi danas su objavili fotografije samo tri tjedna starih blizanaca Knox Leona i Vivienne Marcheline na svojim naslovnicama. Za novorođenčad Brada Pitta i Angeline Jolie izdavači su platili 7,5 milijuna funti odnosno 14 milijuna dolara. Roditelji koji su iz Amerike preselili u Francusku kako bi imali malo više privatnosti u intervjuu izjavljuju kako u njihovom dvorcu u francuskoj Provansi sada vlada pravi kaos: «Ali snalazimo se i uživamo», dodaje Angelina kojoj pomažu kćeri Shiloh i Zara: «Shiloh i Z skupljaju odjeću za bebama, pomažu ih hraniti i pridržati. To je slatko, kao dvije male mame», rekla je Angelina Jolie.
Tata Brad novinarima je povjerio: «Viv više podsjeća na Ange, ima njezin duh, stav i fizionomiju… a Knox, on je malo na mene». Cijeli intervju s bračnim parom Hello donosi u Europi na 17, a People u Americi na 19 stranica.

Vezane vijesti

Ranojutarnje pressice u podne i propala 'maskarada'

Ranojutarnje pressice u podne i propala 'maskarada'

Ne volim konferencije za novinare koje počinju prije 13 sati. Rekao je to Brad Pitt u utorak u Cannesu, bilo je 11.20, ali, htio-ne htio, morao je… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika