16.08.2008. / 10:57

Autor: Nacionalova redakcija

Požari

Teška noć za vatrogasce u Dalmaciji

Sinoć je buknulo još nekoliko požara, a na terenu se za sanaciju trenutačno brine 29 vatrogasaca i 9 vozila

Drniški su vatrogasci noćas stavili pod nadzor šumski požar koji je ugrožavao stambene i gospodarske objekte u oklajskim selima Ljubotić i Puljane. U zaseoku Jurići vatra je doslovno došla do dvorišta, javlja HTV. U borbi s vatrenom stihijom vatrogascima je posao otežao jak vjetar, ali vatra na kraju nije zahvatila naselja. Sinoć je buknulo još nekoliko požara, a na terenu se za sanaciju trenutačno brine 29 vatrogasaca i 9 vozila.

Potencijalno najopasniji bio je požar na Čiovu, koji je u okrugu Donjem zahvatio 4 hektara borove šume. Požar je od strane oko 50 vatrogasaca s 16 vozila lokaliziran oko 2 i 30. Veliki požar je buknuo i kod Čiste Velike sinoć oko 20.30 sati a njegovo širenje spriječeno je u istom vremenskom poslije 2 sata. Vatra je zahvatila oko 40 hektara trave i niskog raslinja. Budući da je zahvaćeno i minski sumnjivo područje, vatrogascima će se jutros u pomoć poslati kanader.

Vezane vijesti

Požar u Plivi, nema ozlijeđenih

Požar u Plivi, nema ozlijeđenih

U pogonu Plive na zagrebačkom Črnomercu nešto prije 13 sati izbio je požar na petom katu jedne od zgrada u krugu tvornice, doznaje se u zagrebačkoj… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika