18.08.2008. / 20:04

Autor: Petra Horvat

Milan Bandić:

'Nije važno tko će biti kandidat za gradonačelnika, bitni su projekti'

Gradonačelnik je najavio da će zeleni val biti pušten u promet u četvrtak, ukoliko "kruške ne budu padale", a Arena će biti dovršena u zadanom roku "pa makar dubili na trepavicama"

Milan Bandić, zagrebački gradonačelnik, danas je izjavio kako nije bitno hoće li on biti kandidat za gradonačelnika na lokalnim izborima iduće godine, već da se nastave planirani projekti. "Najbitnije je da se nastave i idu dalje projekti koje guram posljednjih osam godina", rekao je Bandić nakon obilaska gradilišta sportske dvorane "Arena Zagreb".

Pritom je napomenuo i kako se osjeća sigurnim u svom gradu, te da će o gradonačelničkom mjestu odlučiti građani.

Igor Oppenheim, predsjednik Uprave "Ingre" koja je izvršioc radova, izvjestio je Bandića o napretku radova na Areni. "U tijeku je postavljanje krovne konstrukcije koja bi trebala biti gotova do kraja rujna", rekao je Oppenheim i najavio da će nakon toga započeti radovi u unutrašnjosti dvorane.

Bandić tvrdi kako za rok od 15. prosinca, za kada je predviđen dovršetak radova, "nema alternative" i kako do tada mora sve biti gotovo "pa makar dubili na trepavicama".

Bandić je obišao i gradilište pristupnih prometnica oko Arene, a nakon toga je obišao "južni zeleni val" i najavio da će "ukoliko kruške ne budu padale" zeleni val biti pušten u promet ovog četvrtka. Gradonačelnik je za kraj obišao radove na parkiralištu u ulici Prilesje, te na Gupčevoj zvijezdi.

Vezane vijesti

'Bandić ne poštuje zakon'

'Bandić ne poštuje zakon'

Predsjednik zagrebačke Gradske skupštine Davor Bernardić optužio je danas zagrebačkog gradonačelnika Milana Bandića da krši zakon jer je odobrio,… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika