13.11.2003. / 00:00

Autor: Nacionalova redakcija

POZNATI

TELEVIZIJSKI FILM PO KNJIZI BRITNEY SPEARS

TELEVIZIJSKI FILM PO KNJIZI BRITNEY SPEARS

Popularna američka pjevačica Britney Spears vodi završne pregovora s velikom američkom TV-mrežom ABC, koja bi željela snimiti televizijski film prema autobiografskoj knjizi “A Mother’s Gift”, što ju je Britney Spears napisala zajedno sa svojom majkom. Pregovara se ne samo o otkupu prava za snimanje filma prema toj knjizi, nego i o ovlastima koje će Britney Spears imati pri snimanju kao izvršna producentica koja bi trebala nadgledati kako će se priča iz knjige prenijeti na ekran. U tome bi trebala sudjelovati i njena majka Lynne Spears. Nije još donesena nikakva odluka da li će Britney i glumiti u tom filmu, što bi bilo logično jer film govori o njenim ranim danima. Kako već ima iskustva s glumom, jer je igrala glavnu ulogu u filmu “Crossroads” koji je imao slabe kritike, ali dosta uspjeha kod gledatelja.
Knjiga “A Mother’s Gift” izašla je 2001. godine te je imala dosta uspjeha kod mlađih čitatelja. Ona u romanesknom obliku govori o mladoj djevojci koja iz jednog malog gradića na jugu SAD odlazi zajedno s majkom u New York gdje želi postići uspjeh kao pjevačica. Između romana i stvarnog života Britney Spears ima velikih sličnosti, iako su neki događaji izmišljeni.

Vezane vijesti

'NDH 0,13 posto, jugokomunisti 89 posto zločina'

'NDH 0,13 posto, jugokomunisti 89 posto zločina'

Knjiga "Prikrivena stratišta i grobišta jugoslavenskih komunističkih zločina" autora Josipa Jurčevića, koja donosi popis činjenica o mjestima… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika