21.08.2008. / 09:29

Autor: Katarina Zorić

Požar

Na drniškom području i dalje gori

Požarom na Promini zahvaćena je površina od oko 80 hektara trave i niskoga raslinja, a u požaru koji je buknuo na Miljevačkom platou zahvaćena je površina od 675 hektara trave, niskoga raslinja, šume i makije na miniranom području

Vatrogasci se još uvijek bore s požarom koji je buknuo jučer poslijepodne na drniškom području. Prvi požar buknuo je uz mjesto Čenići na cesti Drniš - Knin, a vatra se širi prema drniškim naseljima Biočić i Miočić.

Požarom na Promini zahvaćena je površina od oko 80 hektara trave i niskoga raslinja. Požar je gasilo šest vatrogasaca javne vatrogasne postrojbe Knin s tri vozila, 11 vatrogasaca dobrovoljnoga vatrogasnog društva Knin s dva vozila, 10 vatrogasaca i dva vozila Državne intervencijske postrojbe Zadar, 30 vatrogasaca Hrvatske vojske i šest vozila, JVP Šibenik s pet vatrogasaca i jednim vozilom te DVD Brodarica sa šest vatrogasaca i jednim vozilom .Od zračnih snaga angažirana su dva kanadera, dva zračna traktora i dva helikoptera.

U požaru koji je buknuo na Miljevačkom platou zahvaćena je površina od 675 hektara trave, niskoga raslinja, šume i makije na miniranom području. U gašenju požara sudjelovalo je devet vatrogasaca s dva vozila DIP-a Šibenik, šest vatrogasaca i dva vozila DIP-a Split, sedam vatrogasaca i tri vozila DIP-a Zadar, 30 vatrogasaca i šest vozila HV-a , tri vatrogasca i jedno vozilo JVP Šibenik, osam vatrogasaca i dva vozila DVD-a Zablače i Vodice, a od zračnih snaga angažirana su dva kanadera i tri zračna traktora.

Vezane vijesti

F1 - Požar u boksu Williamsa, devetero u bolnici

F1 - Požar u boksu Williamsa, devetero u bolnici

Nakon senzacionalne pobjede Pastora Maldonada na Velikoj Nagradi Barcelone u boksu Williamsa izbio je veliki požar u kojem je ozlijeđeno 30 osoba od… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika