25.08.2008. / 17:51

Autor: Katarina Zorić

Nasilje

Policija pretražila kuću Marija Kordea

Mario Korade danas se u pratnji policije vratio u svoju obiteljsku kuću koju je policija u nazočnosti dvaju svjedoka pretražila zajedno s gospodarskim zgradama i ribnjakoma u Velikoj Veterničkoj, tražeći, kako se neslužbeno doznaje, skriveno oružje

Krapinsko-zagorska Policijska uprava izvijestila je danas da je jučer privela 19-godišnjaka iz Velike Veterničke zbog nasilničkog ponašanja u obitelji. Riječ o sinu pokojnog generala Ivana Koradea Mariju koji je uhićen zbog sumnje da je pretukao svoju nevjenčanu suprugu (21), nakon čega je ona navodno pobjegla s jednomjesečnim djetetom i otišla kući u Varaždin.

Mario Korade danas se u pratnji policije vratio u svoju obiteljsku kuću koju je policija u nazočnosti dvaju svjedoka pretražila zajedno s gospodarskim zgradama i ribnjakoma u Velikoj Veterničkoj, tražeći, kako se neslužbeno doznaje, skriveno oružje.

Za vrijeme pretrage kuće, stigla je i supruga pokojnoga generala Ljiljana koja je otjerala okupljene novinare s ceste pokraj kuće govoreći da stoje na njihovu imanju. Kasnije je rekla neka novinari slobodno uđu u njihovu kuću da vide u kakvoj je raskoši živjela njezina snaha, a prijavila joj je sina.

Potom se prema policijskom automobilu u pratnji dvojice policajaca uputio Mario, koji je psovkama častio predstavnike medija. Dva policijska automobila krenula su potom na obližnje ladanjsko imanje pokojnog generala, navodno u potragu za skrivenim oružjem. Iako nitko nije davao nikakve izjave, neslužbeno se doznaje da nije ništa pronađeno.

Nakon pretrage Mario je ponovno odveden na policiju.

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika