31.08.2008. / 20:08

Autor: Nina Tomljanović

Kornatska tragedija

Mimohod sjećanja na vodičke vatrogasce

Više stotina sudionika mimohoda prešlo je rivom do Parka gdje je prije tjedan dana otkriveno spomen-obilježje posvećeno poginulim vodičkim vatrogascima, a potom su obitelji i prijatelji na gradskom groblju položili vijence i zapalili svijeće

Večeras je u Vodicama u povodu kornatske tragedije održan mimohod sjećanja na četvoricu poginulih vodičkih vatrogasaca.

Više stotina sudionika mimohoda prešlo je rivom do Parka gdje je prije tjedan dana otkriveno spomen-obilježje posvećeno poginulim vodičkim vatrogascima, a potom su obitelji i prijatelji na gradskom groblju položili vijence i zapalili svijeće.

U mimohodu su uz roditelje i obitelj stradalih sudjelovali i članovi DVD Vodice, Vodičke žudije, brojni vatrogasci iz cijele Hrvatske te mnoge udruge čiji su članovi bili poginuli vodički vatrogasci. Povorci su se pridružili i mnogi prijatelji i školske kolege poginulih vatrogasaca a priključili su se i brojni Vodičani.

Mimohodom u Vodicama završeno je obilježavanje prve obljetnice kornatske tragedije koje su pod motom "Ovo nije kraj" posvećeno hrabrim ljudima organizirale obitelji i prijatelji poginulih vatrogasaca.

Vezane vijesti

"Ogorčeni" su i dalje ogorčeni

"Ogorčeni" su i dalje ogorčeni

Uoči prve godišnjice prosvjeda "Ogorčenih", rođenog 15. svibnja u Španjolskoj, u Frankfurtu prosvjeduju protiv zabrane okupljanja koju su izrekle… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika