01.09.2008. / 12:08

Autor: Katarina Zorić

Hrabri ruski premijer

Putin spasio novinare od napada tigra

Ruski premijer se brzo snašao, uzeo je pištolj za uspavljivanje i pogodio tigra

Ruski premijer Vladimir Putin spasio je televizijsku ekipu od napada sibirskog tigra, objavili su svi ruski mediji. Do incidenta je došlo jučer tijekom Putinovog posjeta nacionalnom parku na istoku Rusije.

Putin je s novinarima i u pratnji stručnjaka za divlje životinje došao u park kako bi vidio zatočenog sibirskog tigra. Životinja se odjednom oslobodila i potrčala prema televizijskoj ekipi koja je stajala nedaleko od premijera, javila je televizijska postaja Rosija.

Ruski premijer se brzo snašao, uzeo je pištolj za uspavljivanje i pogodio tigra. Nakon što ga je uspavao, Putin je pomogao stručnjacima da na tigra postave satelitski odašiljač, zatim je izmjerio tigrove očnjake te ga čak i poljubio.

"Vladimir Putin ne samo da je uspio vidjeti velikog predatora iz neposredne blizine nego je i spasio našu televizijsku ekipu", istaknuo je spiker televizije Rosija.

Vezane vijesti

Što muči svjetske velesile

Što muči svjetske velesile

Pred odlazak na summit skupine 20 najrazvijenijih zemalja svijeta (G-20) u Los Cabos (Cabo San Lucas, Baja California Sur), u Meksiko - njemačka… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika