02.09.2008. / 17:09

Autor: Mateja Šarlija

Rijetko i vrijedno

Okrivene nove snimke Marilyn Monroe

Filmić u trajanju od dvije i pol minute prikazuje slavnu glumicu te Tonyja Curtisa i Jacka Lemmona, njezine partnere iz kultnog filma, kako uvježbavaju jednu scenu, a snimio ga je američki pomorski časnik kojeg su pozvali na snimanje u San Diego

U Australiji su otkrivene amaterske snimke Marilyn Monroe iz 1959. za vrijeme snimanja filma "Neki to vole vruće".

Filmić u trajanju od dvije i pol minute prikazuje slavnu glumicu te Tonyja Curtisa i Jacka Lemmona, njezine partnere iz kultnog filma, kako uvježbavaju jednu scenu, a snimio ga je američki pomorski časnik kojeg su pozvali na snimanje u San Diego.

Film je u originalnoj kutiji otkriven među predmetima koji su pripadali tom časniku, a čija ih je kćer odnijela u Australiju.

Snimak će biti stavljen na dražbu, a budući da je iznimno rijedak i vrijedan, procjenjuje se da bi mogao postići cijenu između 20 i 30 tisuća australskih dolara. "Uspomene vezane za Marilyn Monroe uvijek su vrlo tražene, ali ih rijetko vidimo.", rekao je Charles Leski iz aukcijske kuće Leski Auctions.

Vezane vijesti

Demi Moore više nije gđa. Kutcher na Twitteru

Demi Moore više nije gđa. Kutcher na Twitteru

Američka glumica Demi Moore, koja je službeno u studenom objavila da se rastaje od Ashtona Kutchera nakon tri godine braka, odlučila je da njezino… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika