04.09.2008. / 11:37

Autor: Katarina Zorić

Lov na haškog bjegunca

Novi pretres u potrazi za Mladićem

Stožer NATO-a u Sarajevu priopćio je kako je ova akcija provedena zbog pronalaženja dodatnih informacija o Mladiću u sklopu napora da ga se locira

Rano jutros pripadnici NATO snaga u suradnji s Haaškim tribunalom pretražili su stambeni objekt u Rogatici, u istočnom dijelu BiH koji je u vlasništvu Petra Ješića. Sumnja se, naime, da je Ješić povezan s mrežom pomagača odbjeglog haškog optuženika Ratka Mladića.

Stožer NATO-a u Sarajevu priopćio je kako je ova akcija provedena zbog pronalaženja dodatnih informacija o Mladiću u sklopu napora da ga se locira. O akciji je bila informirana lokalna policija koja je pružila ograničenu podršku.

Građanima je ponovno upućen poziv da se jave ako imaju informacije koje bi mogle voditi do lociranja, uhićenja i izručenja Mladića i Hadžića u Haag. Stožer NATO-a u Sarajevu istaknuo je da je za točne informacije osigurana nagrada od pet milijuna američkih dolara.


Vezane vijesti

Suđenje Mladiću odgođeno na neodređeno vrijeme

Suđenje Mladiću odgođeno na neodređeno vrijeme

Međunarodni kazneni sud za bivšu Jugoslaviju priopćio je u ponedjeljak kako se suđenje bivšem vojnom zapovjedniku bosanskih Srba Ratku Mladiću odgađa… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika