08.09.2008. / 19:56

Autor: Nina Tomljanović

Extra zone

Danijela Dvornik: Dino kao da je predosjećao smrt

"Što da vam kažem, grozno mi je, ne mogu vjerovati da Dino više neće proći kroz vrata svoje kuće! Ali on kao da je to predosjećao", rekla je Danijela Dvornik, supruga jučer preminulog Dine.

Novinske ekipe danas su se kao i jučer okupile pred zgradom Dvornikovih ne bi li saznali što više informacija o preranoj i još uvijek ne dokučivoj smrti velikog hrvatskog glazbenika.

Dinin brat Dean također je izašao pred novinare te izjavio kako rezultati obdukcije još nisu poznati.

Shrvana Danijela obavijestila je sve prisutne da će pogreb biti u srijedu u 15.45 sati na zagrebačkom Krematoriju te je zamolila sve koji misle doći na pogreb, da se obuku veselo i šareno.

"Uvijek je govorio da ne želi da ga crvi jedu pa će biti kremiran. Bit će pokopan u Zagrebu jer je ovdje proveo zadnjih 20 godina i jer mi je ovdje bliže", rekla je Danijela.

Spekulacije o suicidu i predoziranju tabletama, koje se spominju kao moguć uzrok smrti, Danijela je oštro opovrgnula te kaže kako ju je to vrlo uzrujalo. "Krivo mi je što su izašle neke informacije. Dino je bio nesretan i bio je emotivac. Teško je podnosio to što su ljudi danas toliko postali bezdušni, ali nije bio suicidalan! Imao je on terapiju heptanonima, ali ni to nije uzimao kako treba, već ju je često izbjegavao i pokušavao smanjiti", kazala je Danijela Dvornik dodajući kako je cijelu noć teško disao, ali to joj nije bilo ništa čudno jer mu je nos uvijek začepljen.

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika