11.09.2008. / 09:30

Autor: Katarina Zorić

Utakmica visokog rizika

Na stadionu privedena 63 navijača

Iz policijske uprave zagrebačke priopćeno je da su navijači uglavnom privedeni zbog narušavanja javnog reda i mira te zbog alkoholiziranosti

Zagrebačka policija privela je za vrijeme i do završetka utakmice Hrvatska-Engleska na Maksimirskom stadionu 63 osobe, od kojih je bilo 58 domaćih i četiri engleska navijača, te jedan njemački državljanin.

Iz policijske uprave zagrebačke priopćeno je da su navijači uglavnom privedeni zbog narušavanja javnog reda i mira te zbog alkoholiziranosti.

Veći izgred policija je zabilježila u centru Zagreba, kod Dolca, oko 19,15 sati, kada su se fizički sukobile dvije navijačke skupine - veća skupina pripadnika "Armade" napala je pripadnike "Bad blue boysa". U sukobu je teško ozlijeđen jedan maloljetnik (1991.), dok su dvojica (1990. i 1989.) zadobila lakše ozljede. Policija je u pritom privela 22 navijača i nad njima se vrši obrada.

U tijeku su i druga postupanja policije vezano za utakmicu o čemu će javnost izvijestiti sutra na redovnoj konferenciji za novinare.

Vezane vijesti

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Sa zgrade Hoto tornja (zgrada T-coma) u Savskoj ulici u Zagrebu pao je komad staklene stijene pri čemu je ozlijeđen zaštitar, doznaje se u… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika