18.09.2008. / 18:33

Autor: Katarina Zorić

Čedomorstvo kod Čakovca

Uzrok smrt novorođenčadi teško je utvrditi

Glasnogovornik Policijske uprave međimurske Krunoslav Gosarić rekao je da je nakon razgovora u policiji žena priznala da je svoje drugo novorođeno dijete zakopala prošloga mjeseca, a prvo prije godinu dana

Međimurska je policija pronašla je tijela novorođenčadi u zemljanom podu drvene šupe u Ivanovcu u zemljanom podu drvene šupe u Ivanovcu pronašla tijela novorođenčadi te je sinoć privela 38-godišnju ženu i njezina 49-godišnjeg nevjenčanog supruga

Glasnogovornik Policijske uprave međimurske Krunoslav Gosarić rekao je da je nakon razgovora u policiji žena priznala da je svoje drugo novorođeno dijete zakopala prošloga mjeseca, a prvo prije godinu dana.

Dojavu o mogućem čedomorstvu policija je primila od mještana, a tijela novorođenčadi policija je pronašla u zemljanom podu drvene šupe pokraj kuće u kojoj je uhićeni par živio.

Istražni sudac Županijskoga suda u Varaždinu Mladen Oštrek zatražio je obdukciju koja nije uspjela utvrditi točan uzrok i vrijeme smrti zbog protoka vremena i stanja ukopanih tijela. Obdukcija je obavljena u Županijskoj bolnici u Čakovcu.

Policija je priopćila da se kriminalistička obrada nastavlja.

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika