19.09.2008. / 13:55

Autor: Katarina Zorić

Sastanak s novim načelnikom PUZ-a

Bandić nezadovoljan stanjem sigurnosti u Zagrebu

Bandić je rekao kako ne može biti zadovoljan radom policije u rješavanju pojednih slučajeva bez obzira na to što statistika pokazuje da je broj kaznenih djela za 15 do 20 posto manji nego lani

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić sastao se danas s novim načelnikom zagrebačke policije Brankom Peranom nakon čega je izjavio da je nezadovoljan stanjem sigurnosti u Zagrebu, ali da se nada da će u najskorije vrijeme biti vraćena sigurnost na gradske ulice.

Bandić je rekao kako ne može biti zadovoljan radom policije u rješavanju pojednih slučajeva bez obzira na to što statistika pokazuje da je broj kaznenih djela za 15 do 20 posto manji nego lani. Naglasio je da povratka poljuljane sigurnosti neće biti bez otkrivanja napadača na pretučene građane, među kojim je najnovija žrtva direktor Industrogradnje Josip Galinec.

"Moj prioritet je da se sigurnost u punini vrati na zagrebačke ulice i da normalno funkcioniramo i radimo", rekao je Bandić.

Zagrebački gradonačelnik s novim je načelnikom razgovarao i o Danu policije 29. rujna, kao i tematskoj sjednici Skupštine na temu sigurnosti.

Vezane vijesti

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Sa zgrade Hoto tornja (zgrada T-coma) u Savskoj ulici u Zagrebu pao je komad staklene stijene pri čemu je ozlijeđen zaštitar, doznaje se u… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika