22.09.2008. / 14:02

Autor: Katarina Zorić

Nesigurnost jačeg spola

Muškarci ne znaju što je ljubav ili seks

Istaknuto je da su muškarci često pregrubi i sebični, ali iza toga se zapravo skriva činjenica da su oni u osnovi vrlo nesigurni i da nemaju pojma o tome što je to ljubav ili seks

Sve je više mladih ljudi koji sve duže ostaju samci protiv svoje volje, a krivnju za to snose muškarci. Iako ni žene nisu savršene, muškarci su ti koji nemaju nikakve ideje o tome kako da se ponašaju prema ženama. To su neki od zaključaka dvodnevne međunarodne konferencije održane u Amsterdamu koja je bila posvećena umjetnosti zavođenja žena.

Istaknuto je da su muškarci često pregrubi i sebični, ali iza toga se zapravo skriva činjenica da su oni u osnovi vrlo nesigurni i da nemaju pojma o tome što je to ljubav ili seks.

Veliki broj od 430 sudionika konferencije složio se da nemaju žene problem, već muškarci te da je došlo vrijeme da se poboljšaju.Najveći broj sudionika bio je iz zemalja diljem Europe i došli su u Amsterdam kako bi poboljšali svoju sposobnost zavođenja. Većina muškaraca priznala je da žele raditi na sebi i da ne žele ponavljati greške iz prošlosti.

Vezane vijesti

'Žene su neiskorišteni gospodarski potencijal'

'Žene su neiskorišteni gospodarski potencijal'

Ministar poduzetništva i obrta Gordan Maras je izjavio kako će sadašnja vlada pomagati razvoj ženskoga poduzetništva u Hrvatskoj, jer je, kako je… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika