28.09.2008. / 10:33

Autor: Katarina Zorić

Cesta Šibenik-Knin

Dvoje poginulih u teškoj nesreći

Policijska uprava šibensko-kninska izvijestila je da je do nesreće došlo došlo kada je 20-godišnjak iz Konjevrata "hondom civic", šibenskih registracijskih oznaka, ne pridržavajući se razmaka između vozila, sa stražnje strane udario "škodu octaviu" kojom je upravljala 45-godišnjakinja

Sinoć oko 21 sat na državnoj cesti Šibenik-Knin dogodila se teška prometna nesreća u kojoj su dvije osobe poginule. Nesreća se dogodila na predjelu Trtar, nedaleko od Bilica.

Policijska uprava šibensko-kninska izvijestila je da je do nesreće došlo došlo kada je 20-godišnjak iz Konjevrata "hondom civic", šibenskih registracijskih oznaka, ne pridržavajući se razmaka između vozila, sa stražnje strane udario "škodu octaviu" kojom je upravljala 45-godišnjakinja, stoji u policijskom priopćenju.

Silina udarca odbacila je "škodu" u suprotni prometni trak gdje se taj automobil frontalno sudario s kombi vozilom "opel combo", kojim je upravljao 43-godišnjak iz Vodica. Vozač "opela" preminuo je na mjestu nesreće, dok je 45-godišnja žena podlegla ozljedama, nakon što je prevezena u Opću bolnicu u Šibeniku.

Policija navodi da će protiv 20-godišnjaka biti podnesena kaznena prijava.

Vezane vijesti

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Sa zgrade Hoto tornja (zgrada T-coma) u Savskoj ulici u Zagrebu pao je komad staklene stijene pri čemu je ozlijeđen zaštitar, doznaje se u… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika