29.09.2008. / 11:13

Autor: Nina Tomljanović

Sporna izjava

Bandić se nema namjeru ispričati Jadranki Kosor

Jadranka Kosor ga je prozvala da je to ruganje svim nacionalnim dokumentima i svim nastojanjima Vlade i ženskih nevladinih udruga u borbi protiv obiteljskog nasilja, uključujući i nasilje nad ženama te je od njega zatražila da tu izjavu povuče i da se ispriča

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić ne želi se ispričati potpredsjednici Vlade Jadranki Kosor, zbog izjave da "žene ne vole šonje, vole frajera, fakina koji iza sebe ima najmanje pet do deset tučnjava".

Jadranka Kosor ga je prozvala da je to ruganje svim nacionalnim dokumentima i svim nastojanjima Vlade i ženskih nevladinih udruga u borbi protiv obiteljskog nasilja, uključujući i nasilje nad ženama te je od njega zatražila da tu izjavu povuče i da se ispriča.

Također je zatražila da pokrene postupak protiv vijećnika u zagrebačkoj Gradskoj skupštini i savjetnika uprave Zagrebačkog holdinga Stipe Čorića, koji je "grubo izvrijeđao novinarke samo zato što su žene".

Bandić je rekao da ne želi dodatnim komentarima raditi cirkus od vrlo uspješne konferencije o sigurnosti u gradu, a njoj je poručio da je neozbiljno komentirati nešto izvučeno iz konteksta.

Vezane vijesti

'Neću dati ostavku'

'Neću dati ostavku'

Neću dati ostavku na mjesto potpredsjednice Hrvatskog sabora, kao što je to učinio Vladimir Šeks, poručila je Jadranka Kosor nakon jutrošnje sjednice… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika