06.10.2008. / 09:18

Autor: Katarina Zorić

Moderno nagrađivanje djece

Za dobre ocjene - estetska operacija

Estetski kirurg iz Zagreba dr. Duje Ostojić rekao je listu da je kod njega bilo 10-ak djevojaka iz Hrvatske kojima su roditelji darovali operaciju za uspjeh u školi ili za rođendan

Prema broju estetskih operacija mladih djevojaka, Hrvatska drži korak sa zapadnim susjedima. Naime, roditelji u Hrvatskoj za dobre ocjene nagrađuju svoje 16-godišnje djevojčice i nešto starije djevojke operacijama nosa i povećanja grudi i usana.

Kako piše Večernji list, sve je više mladih i onih malo starijih djevojaka kojima roditelji omogućuju da se podvrgnu estetskom zahvatu zato jer su dobre u školi i na fakultetu.

Estetski kirurg iz Zagreba dr. Duje Ostojić rekao je listu da je kod njega bilo 10-ak djevojaka iz Hrvatske kojima su roditelji darovali operaciju za uspjeh u školi ili za rođendan.

Primjerice, korekciju grbava nosa radila je jedna 16-godišnjakinja iz okolice Zagreba.
Objašnjavajući liječniku zašto je kćeri darovala operaciju, majka je rekla da djevojka ima sve petice u školi te da je dobra i skromna. Takav je zahvat obavila nekoliko godina starija studentica s obale, kojoj je odlazak pod nož bio nagrada roditelja zato što je prošla težak ispit na fakultetu.

Uz operaciju nosa, za koju je minimalna dob 16 godina, kod mladih djevojaka najviše se traže punjenje usnica te povećanje grudi, za što ipak treba čekati do punoljetnosti.

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika